joi, 6 iunie 2019

România a pierdut definitiv șansa de a reveni la monarhie, fiindcă s-a lucrat ”coordonat” pentru asta!



Teama noii conduceri a României instalată oficial în luna mai 1990, generată de o firească și posibilă revenire în țară și ulterior la conducerea ei a regelui MIHAI I s-a transformat în spaimă, după episodul decembrie 1990 când fostului rege nu i s-a permis accesul în țară fiind umilit pe autostrada București-Pitești și, ulterior (conform unor martori oculari) la revenirea pe aeroportul Otopeni încercându-se suprimarea sa, dar mai ales după Sf. Paști din 1992, când au văzut reacția euforică a poporului pe timpul celor trei zile pe care le-a petrecut în țară!
          Atunci s-a demarat acțiunea de compromitere a regelui și a urmașilor acestuia!
        Mai întâi a fost ”identificat” (nu știu cum, pe ce criterii) domnul Radu Duda (actor la Iași, absolvent al I.A.T.C. la clasa prof. Dem Rădulescu) și ”plasat întâmplător” în  anul 1993 în preajma Principesei Margareta, prima fiică a regelui MIHAI, care venită în România cu ajutoare încă din ianuarie 1990 se implica în diverse acțiuni filantropice, reprezentându-l oficial pe tatăl domniei sale.
         După aproape trei ani, principesa este de acord să devină soția domnului Radu Duda, MS dându-și acordu-l, rămânând de neînțeles până astăzi de ce a binecuvântat regele această căsătorie? Bunătatea sa, dragostea pentru propria fiică, nevrând să stea în calea fericirii sale....mister! (La anunțul căsătoriei în 1993, multe persoane din anturajul regelui și din familiile regale europene, n-au fost de acord cu alegerea Margaretei).
          Se știe că Principesa Margareta este mai în vârstă decât soțul său, la data oficierii căsătoriei lor din Elveția în 1996, ea avea 47 de ani și el ... 36!  ”Dragostea este oarbă” spune un vechi proverb, dar atunci când diferența de vârstă este mare, apar semne de întrebare asupra adevăratelor motive ce au condus la căsătorie. Aici era vorba de fiica unui fost rege, aflat încă în exil, căruia i se refuza revenirea în țara natală. Eu am o proprie interpretare a vechiului proverb, când e vorba de un astfel de caz: ”Dragostea a fost chioară”, adică s-a văzut ceva dar ... deformat, sau s-a văzut cât ”s-a permis”.
Nu știu dacă sinceritatea sentimentelor a primat de ambele părți, cert este că astăzi, cei doi au ajuns la 70, respectiv 59 de ani și nu au nici-un moștenitor!
          La 30 decembrie 2007, sub semnătura MS Regele MIHAI I, care primise pașaport și revenise în țară oficial în 1997 la un an după căsătoria fiicei sale celei mari, sunt publicate ”Normele Fundamentale ale Familiei Regale a României – Statutul fundamental al Casei Regale”. Ajuns la vârsta de 86 de ani, regele realizând că fiica sa cea mare nu va avea moștenitori (trecuseră 11 ani de împreună conviețuire cu principele consort Radu devenit între timp ”Principe de Hohenzollern-Veringen”, iar astăzi ”Principe al României”), emite aceste Norme Fundamentale în care apare în linia de succesiune la tronul și coroana de rege al României, tânărul Nicolae de România Medforth-Mills, fiul celei de-a doua fiice a regelui, Principesa Elena! 

         La împlinirea vârstei de 25 de ani, tânărul Nicolae primește titlul  de Principe al României și este trecut în linia de succesiune a Casei Regale, după Principesa Margareta și mama sa Principesa Elena! Tânărul principe se mută definitiv în România, ia meditații de limba română, este introdus în activitățile filantropice și de reprezentare ale Casei Regale fiind intens mediatizat, intrând astfel în atenția opiniei publice și câștigând simpatia și admirația unei părți însemnate a populației.
           Când susținătorii monarhiei (printre care mă număr) vedeau în el pe viitorul rege al României, în cazul în care prin referendum național s-ar fi modificat constituția în consecință, tânărul principe se lansează într-o poveste de dragoste cu o tânără jurnalistă (ce-ți este și cu jurnalistele astea ”băgăcioase”), aceasta rămânând însărcinată!
           Negarea Principelui Nicolae cum că nu el ar fi tatăl copilului ce urma să se nască, coroborată cu anunțul viitoarei mămici că va da naștere copilului, la care s-au adăugat scandalurile din media,    l-au determinat pe MS să-i retragă nepotului său toate titlurile și să-l excludă din linia de succesiune! 
Până zilele trecute, speranțele unora (de data aceasta nu m-am numărat printre ei) că fostul principe va reveni în linia de succesiune la tronul și coroana României au fost spulberate definitiv, când acesta (între timp căsătorit) a recunoscut după efectuarea a două teste de paternitate, că el este tatăl copilului ”jurnalistei”!
           Cred cu tărie că grupuri de interese și structuri de specialitate în dezinformare și ”intelligence” din România, cărora nu doresc să le dau numele fiindcă se pot deduce ușor de către oricine a urmărit câtuși de puțin povestea ”post-decembristă” a Casei Regale a României, au lucrat calculat și cu succes la compromiterea oricărei posibilități ca România să mai aibă vreodată REGE!  Au reușit!
       Regele MIHAI a murit, Principesa Margareta (devenită între timp în sânul familie ”Majestate”) are rol ”decorativ”, dar cu toate proprietățile tatălui său în posesie, bașca cu o rentă viageră lunară echivalentă cu a foștilor președinți, principele consort continuă să-și joace perfect ”rolul”, tânărul Nicolae plătește scump pentru incapacitatea de a-și ține prohabul închis, în timp ce toate celelalte fiice ale regelui s-au mutat în România pentru a-i ține companie surorii ”custode” (discuțiile purtându-se în limba engleză fiindcă după aproape 30 de ani, nu se împacă cu limba română), unde vor trăi liniștite până la adânci bătrâneți!
         Orice alt comentariu astăzi este de prisos, dar situația României este una de plâns! În ianuarie 1990, pentru unii MS Regele MIHAI era chipurile prea bătrân (avea 69 de ani) pentru a reveni firesc în fruntea statului, de unde a fost alungat în decembrie 1947 sub amenințarea pistolului!
        Astăzi la Cotroceni, pe fotoliul regelui stă o persoană vândută occidentului, care i-a succedat altui personaj care a oferit țara cadou ”altora” de peste mări și țări, acesta succedându-i altuia care ”s-a speriat și a plecat acasă”, toți succedându-i lui Ion Iliescu care l-a umilit cel mai mult pe Regele MIHAI!
         Ce se va alege de țara noastră nimeni nu poate spune cu exactitate, dar cred că foarte, foarte, foarte mulți români de valoare nu au cochetat și nu s-au implicat politic, văzând unde s-a ajuns și ce poți să pățești, dacă o faci! Acești români, dacă mai au un cât de mic sentiment de patriotism și-și iubesc sincer țara, trebuie să se ridice și să se implice!
România de astăzi nu mai este nici liberă, nici independentă!
România trebuie eliberată de ”ai noștri”!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu