miercuri, 19 mai 2010

Executarea silită a lui Băsescu!

Un cetăţean român s-a împrumut la o bancă să-şi utileze apartamentul cu centrală termică, să-l renoveze şi remobileze. Şi-a dorit condiţii mai bune de trai.
N-a putut să gireze decât cu propria casă pentru împrumut! Vremurile au devenit atât de grele, şi-a pierdut locul de muncă şi după o perioadă de timp n-a mai putut să-şi onoreze ratele lunare, aşa că banca l-a executat silit şi i-a luat casa! Dureros! După o viaţă de muncă, acum, împreună cu familia este în stradă!
Alt cetăţean român, a împrumutat de la populaţie foarte multe voturi, urmând să restituie într-o perioadă de 5 ani bunăstare, libertate, prosperitate, civilizaţie, drepturi egale cu alţi cetăţeni din Europa. Pentru acest împrumut, nu a girat cu nimic!!!
După 5 ani, n-a restituit nimic din ce a promis, ba mai mult a solicitat o reeşalonare a datoriei către populaţie pentru încă 5 ani.
Întrucât, motivele prezentate pentru nerealizări au fost pe placul majorităţii, i s-a reeşalonat datoria, atenţie....fără dobândă şi fără restanţe!!!
Creditorii (populaţia) se găsesc astăzi, într-o situaţie de criză fără precedent şi nu-şi mai pot plăti propriile datorii către proprii creditori. Împrumutatul nu le-a adus bunăstarea promisă, din contră, se împrumută el la cei care l-au creditat, cu 25 şi 15% din veniturile acestora!!! Ce este de făcut?
Deoarece "personajul" împrumutat cu atâta încredere n-a girat cu nimic, propun să fie executat silit: nu din casa "mihăileană" ci din cea "cotroceană"!
Nu va sta în stradă după o viaţă de muncă cprecum confratele său ce şi-a dorit centrală termică, fiindcă-l vor primi fetele sale în casele lor. Dacă nu se va întâmpla aşa, o să-i dea soţia banii necesari pentru o casă, din remuneraţia ei de "casnică"...(doar i-a cumpărat şi maşină)!!!
E timpul pentru un nou chiriaş!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu