luni, 16 august 2010

Cum pot cei din Diaspora să devină membri PNL!

Toate persoanele rezidente in Diaspora se pot inscrie in PNL si devin automat membri ai PNL Sector 1.
Cum se inscriu?
Simplu: Se trimite cererea de aderare + CV la secretariatul sectorului 1. Prin noul statut membrii din Diaspora devin membrii ai filialei sectorului 1 Bucuresti.

Dacă cineva mai avea îndoieli privind hoţia din Diaspora în favoarea PDL, iată un punct de vedere documentat şi abilitat:

Gabriel Savulescu ‎@Referitor la voturile Diasporei. PNL nu a promis nici pensii şi nici salarii fabuliste. PNL nu a adunat lumea la grătare şi chiolhane în pieţe publicie. Diaspora a votat brandul portocaliu prin următoarele reţele electorale:
Diaspora din America de Nord a votat prin reţeaua electorală neoprotestantă, care este anticomunistă. Sloganul: Geoană este comunist a prins. În Italia şi Spania, reţeaua electorală a PD s-a bazat pe fan-cluburile portocalii, care au fost susţinute de Fortza Italia şi Partido Popular. Este arhicunoscut faptul că voturile au fost plătite.
În Republica Moldova, simpatizanţii lui Chirtoacă au fost plimbaţi cu autobuzele în stânga şi în dreapta Nistrului. În plus în Republica Moldova s-a lansat sloganul: Geoană ne retrage cetăţenia română. Aceste minciuni au prins şi rezultatul este arhicunoscut.

MULŢUMIRI Gabi Săvulescu şi Lilick Auftakt!

Un comentariu: