luni, 7 februarie 2011

Primele acţiuni ale USL trebuie să fie politice nu economice!

S-a înfăptuit în sfârşit această Uniune Social Liberală, pe care mulţi oameni politici şi foarte mulţi alegători o aşteptau şi si-o doreau!
Indiferent de programul politic sau de perioada lungă de timp ce urmează a fi străbătută împreună de cele trei partide (conform protocolului până în 2020), doctrinele acestora devin nesimnificative în faţa priorităţii nr 1: alungarea de la putere a individului odios care se pretinde preşedintele "tuturor românilor" şi a partidului stat de sorginte fascistă (pede)!!!
Am identificat comentarii pe multe bloguri şi pe FB, care mai de care mai însufleţite de îndoială şi neîncredere, că liderii celor trei partide nu au anunţat măsuri concrete de redresare a ţării! Înţeleg oarecum aşteptările "comentatorilor" de ocazie, dar nu este timp acum de programe economice ci de acţiune politică pentru debarcarea împricinaţilor!
Acţiunile cu caracter economic şi social sunt uşor de redactat şi nu foarte greu de materializat, mai ales că noua Uniune dispune de capacităţi intelectuale de necontestat! Dar timpul lor nu este acum!
ACUM TREBUIE SĂ-I OPRIM PE TĂIETORII DE DE TOATE !

2 comentarii:

  1. Foarte bine punctat Vasi!
    O abordare militara adecvata momentului!
    Este si una dintre parerile mele.
    O alta problema interesanta mi se pare intarzierea siglei.
    Singura explicatie pe care o gasesc ar fi asteptarea de noi adeziuni.

    Radu Fatulescu (gicacontra.eu)

    RăspundețiȘtergere