vineri, 8 aprilie 2011

Apărând-o pe Ramona Mănescu de slugile dnei Cocoş!

Am descoperit astăzi pe siteul pesurse.com, un articol al lui Joshka Buble, despre răul pe care europarlamentarul Ramona Mănescu l-a făcut prin acţiunile ei, punând serios în pericol aderarea României la Spaţiul Schengen. Acuzaţii grave făcute de doi necunoscuţi români, membri ai Parlamentului European!!!
Ştiu că tânărul tătic al lui Alex, nu aruncă o ştire de acest fel fără să se documenteze, de aceea am purces la interogarea goagălului, încercând să mă informez despre cei doi inchizitori pedişti,  care au acuzat-o pe tânăra noastră europarlamentară de "trădarea naţională"!!!
Pentru început am luat la cunoştinţă despre fapte şi anume, dna Mănescu a declarat "că va propune în Parlamentul European ca România să fie obligată să modifice criteriile de acordare a fondurilor europene. Liberala doreşte ca în ghidul de accesare a banilor europeni să rămână doar cerinţele UE, iar cele ale instituţiilor româneşti să fie eliminate." (puterea.ro) Până aici nimic deosebit, din contră o iniţiativă lăudabilă, menită (în cazul aprobării) să deblocheze mai repede, sumele destinate României! Parcurgând mai departe textul din cotidianul PUTEREA, am înţeles care este cauza reală a comentariile celor doi cvasinecunoscuţi europarlamentari pede, la adresa dnei Mănescu! Parlamentarul PNL, incriminează ca vinovat pentru neatragerea fondurilor europene, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului!!!
Şi dintr-odată se făcu lumină! Cei doi feţi "frumoşi" au sărit să-şi apere de fapt stăpâna, cea care i-a susţinut în alegerile pentru PE şi bineînţeles, flăcăii au câştigat! Important nu este numai cine te propune ci mai ales cine te susţine! Am văzut cine i-a susţinut, dar să vedem cine i-a propus!!!
Păi pe primul dintre ei, numitul Iosif Matula (personajul din mijloc), l-am găsit ca fiind produsul de mare talent al primarului Aradului Falcă, cu care a lucrat în calitate de vice la Consiliu Judeţean! În pagina sa personală, am remarcat atuul care l-a propulsat spre Europa şi anume, obţinerea în anul 2006 a ... Permisului European de Conducere a Computerului, ECDL !!!
Cel de-al doilea, Petru Luhan, este un vaşnic răzeş (fotografia spune totul) din ograda de berbecuţi portocalii ai lui Flutur, ăla care scrie cu oi pe dealuri! Bucovineanul nost, un "fusto-model" autohton, a ţinut paginile câtorva reviste de gen,  pentru insistenţa sa bolnăvicioasă de a se cupla cu vedete de PRIME TIME ale show bizz-ului românesc (vezi Tania Budi)!
Am încercat să găsesc oarece iniţiative sau acţiuni ale celor doi bravi apărători ai CÂRNĂŢĂRESEI, pe acolo pe la Bruxelles, dar mai nimic! Păi ce să propună, când tractoristul lui Falcă (scuze profesioniştilor, dar mă refeream la figura lui de ...euro tractorist - fotografia este grăitoare) se gudură mai mereu pe lângă EBA, iar răzeşul fitness, are abonament zilnic la sală ????
Dragi slugarnici păstraţi-vă energia, pentru că "nutzi de la minister", "şoferiţa ce-şi alimentează maşina de la benzinăria din curtea Cotrocenilor după 12 noaptea", "ascultătoarea emisiunilor lui Tuciurescu, care se admiră singură","ctitorul sălilor de sport, al pârtiilor de schi şi al telegondolelor", "purtătoarea primei frunze din grădina carpaţilor", "amazoana biciclistă" o să cadă, iar voi va trebui să fiţi în formă şi antrenaţi s-o prindeţi,  întrucât căderea va fi cumplită şi dureroasă!

Un comentariu: