joi, 7 iulie 2011

Judetul Dolj pe locul 1 la demnitari penali!

Nu-mi pot explica ce se intampla pe aceste meleaguri incarcate de istorie! Cum s-a ajuns ca oamenii de buna credinta din partea locului, sa fie reprezentati la cel mai inalt nivel, de tot felul de infractori sau certati cu legea!
Nu a trecut mult de cand jurnalistii au descoperit cum ministrul de trista amintire Radu Berceanu (liderul PDL Dolj), l-a promovat in functia de director al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare din Ministerul Agriculturi, pe penalul Dom' Costel (Iancu), un cunoscut membru al lumii interlope!
Nu dupa mult timp, a fost "saltat" de la Primaria Craiova chiar edilul sef, nimeni altul decat celebrul Antonie Solomon, prietenul camatarilor doljeni si regele retrocedarilor frauduloase catre apropiatii sai (vezi cazul Doru Magaru)!
"Bomboana de pe coliva", a aparut in aceste zile (chiar daca eu o spun de ceva timp), cand prin grija dlui Radu Tudor si a postului Antena 3, au aparut dovezi despre "calitatea" de condamnat penal a deputatului Gelu Visan!
Acest port drapel pede la toate televiziunile, indiferent de tema discutiei! Acest condamnat care si-a dat bacalaureatul in timp ce era pedagog al aceluiasi liceu, care a terminat o facultate obscura (bine macar ca a facut-o)in anul 2008 cand era senator, membru al Comisiei de Buget Finante!
Acest judet (parca blestemat), merita mult mai mult deoarece are potential uman! Dar atata timp cat Consiliul Judetean este condus de un membru PSD, fost colaborator al securitatii, iar PNL-ul are la conducere pe unul care face blaturi pe fata cu Berceanu, sansele sunt mici!
Eu ma intreb, ca unul care privesc din afara: PANA CAND?
JUVETILOR, treziti-va pana nu e prea tarziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu