miercuri, 11 ianuarie 2012

aLĂTURI de băse, orice-ar fi!

     Isterie națională declanșată de demisia din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, a doctorului român de origine palestiniană Raed Arafat!
     Televiziuni de stat sau private, ziare de toate coloraturile politice, lucrători la metrou sau CFR (ce-a mai rămas din el), călători, intelectuali sau mojici, toată lumea dezbate războiul dintre INVENTATORUL serviciului de urgențe SMURD și primul golan, mitocan, tinichigiu, ospătar, medic și mai nou bucătar al țării ... trăienică bășescu!
     Dr Arafat a explicat cât a putut de unde a pornit acest conflict! Am ascultat oameni din toate păturile sociale, medici (în special), profesori, ziariști cu experiență, simpli cetățeni care-și exprimau sprijinul pentru dr.Arafat și dezacordul pentru proiectul legii sănătății, care pare foarte dubios!
     Cineva aseară, (dr Val Vâlcu dacă nu mă înșel) a prezentat un sondaj de opinie în care 95% dintre cei intervievați îl susțineau pe Arafat iar 5% pe băsea!
     Din cei 5% am văzut astăzi două exemplare pe nume Canacheu Costică și Turcan Raluca, care susțineau proiectul de lege și opiniile președintelui! Aceste specimene au făcut un obicei și s-au specializat în a justifica și argumenta inepțiile băsesciene, indiferent care ar fi acestea!
     Mă întreb, cum ar justifica ...să zicem, o întâmplare în care starea de ebrietate a băsescului ar fi atât de avansată, încât s-ar scăpa pe el, iar chestia asta ar fi imortalizată cu un obiectiv? Ar reveni în prim plan problema PIXEL-ului albastru, sau a celui ...GĂLBUI-MARONIU???
   Unde-am ajuns fraților? Când evidența este atât de ... "evidentă", când inclusiv Alina Mungiu Pippidi solocită să fie retras acest proiect de lege pt că este un dezastru, slugile astea penibile nu văd și nu aud ce spune opinia publică? Cât mai durează până când specialistul ăsta bețiv (apropo și în seara asta a fost ciupit), să fie declarat  Kim Jong Il  CARPATINUL, pentru că tot ce spune el, slugoii lui aprobă?
    Chiar nimeni nu vede că slugile din pedele și unepere îi fac ăstuia pe plac indiferent de ce spune sau propune, în deplin dispreț față de "prăpădiții" care i-au trimis în Parlament?
    Toate aceste loaze, sunt aLĂTURI de băsescu indiferent de LĂTURIle pe care le varsă zilnic!
    Poftă bună parveniților, linge-ți după alcoolicul ăsta, dar aveți grijă,  timpul vostru este pe sfârșite! 
     Feriți-vă de mânia poporului, pentru că au mai pățit-o și alții, mult mai tari ca voi atunci la vremea lor!

2 comentarii:

  1. Era să uit!
    Pe lângă oamenii aliniați politic, au apărut în ultima vreme și pripășiți te miri de unde, care-i fac jocurile acestui imbecil!
    Mă uit spre exemplu la Ion Cristoiu, Iosif Boda, la veșnic neînțelesul Cosmin Gușă, la cur-luntristul Dan Andronic, iar mai nou la această primadonă a traseismului politic pe nume Lavinia Șandru!
    Pe Turcescu nu-l mai amintesc pentru că el este susținător băsescian fățiș, dar vrea să pară echidistant!
    Și lista poate continua, dar îmi este silă!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.catalinstochita.blogspot.com/2012/01/manifest-piata-universitatii.html

    RăspundețiȘtergere