miercuri, 31 octombrie 2012

Ce înseamnă a fi ”crinist”!

Au apărut pe Facebook mai multe postări (ale acelorași indivizi), în care se vorbește despre ”criniști”!
Este simplu de dedus că referirea este făcută strict la cei care-l susțin pe Crin Antonescu!
”Inventatorii” termenului, sunt membri sau simpatizanți PNL, iar modul cum abordează problemele când este adusă în discuție activitatea vreunui ”crinist”, este zeflemitor, chiar acuzator!
Întreb: a fi ”crinist”e blasfemie?
Dar de fapt ce vor să sugereze acuzatorii?
Cunoscându-i pe mulți dintre ei, știu că sunt împotriva președintelui PNL!
Nimic anormal, libertatea de opinie este neîngrădită, doar suntem liberali!
Mai știu și faptul că prozelitismul pe care-l practică de a strânge într-un grup (care din păcate nu depășește numărul mesenilor de la o chermeză de 8-10 persoane) cât mai mulți adepți ai curentului anti-CRIN, este într-o permanentă desfășurare, până când vor reuși ”să-l dea jos” pe Antonescu!
Iluzii deșarte!
Tot acest curent public anti-crin, a demarat prin luna aprilie, când s-au produs demiterile în cadrul organizației PNL București! Câțiva ”sponsori” ai celor care latră împotriva lui Antonescu au fost marginalizați odată cu demiterile produse! De aici și deranjul produs în rândul ”lătrăilor”, pentru că promisiunile și visele de mărire pe care și le făcuseră dacă ”șefii” lor ar fi ajuns în funcții importante, s-au năruit într-o clipă!
Acești acuzatori îi numesc pe toți ce-i care nu sunt cu ei ”criniști”!
Adică susținerea președintelui PNL Crin Antonescu, te transformă într-un sectant care te închini GURULUI!
Conform acestei concepții inepte, membri PNL cu vechime în partid, au fost pe rând ”câmpeni”, ”catarame”, ”ionesc-quintiști”, ”stoiciști”, stolojeni” și ”tăriceni”!
Președintele PNL acum este Crin Antonescu!
La anul poate va fi altcineva!
Cei care sunt acuzați astăzi de ”crinism”, la anul după congresul PNL, dacă președinte va fi ales să zicem dl Puiu Hașoti, vor deveni ”puiuți” sau ”hașotiști”???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu