joi, 18 octombrie 2012

La lansarea candidaților USL, Tăriceanu a lipsit!

Multă lume ieri pe stadion, foarte multă!
Multă ... pestriță, speriați și dezorientați de mărimea arenei!
Nici măcar toaletele nu știau să le folosească și se ”lăudau” cu voce tare: ”- Bă cum se trage apa că nu văd nicio sârmă?” ” - Cred că se trage singură!”
Multă mizerie rămasă după ei, dar ce mai contează, au fost oamenii pe Arena Națională!
A fost și multă lume bună, la 4 (sau mai multe) ace, rochii elegante, ținute bussines, pantofi cu toc cui...care făceau piciorul ”plăcut ochiului”!
Au ieșit în evidență și câteva contradicții (anomalii sau tupeisme), care ”au dat urât” ... în fața camerelor tv, a oamenilor și a conștiinței (dacă mai există)!
Le mărturiseam celor cu care am participat la acest eveniment, că dacă i se dă cuvântul fostului ministru al apărării, generalul ”ospătar” Oprea Gabi, plec acasă imediat!
Nu i-au dat cuvântul, dar l-au cocoțat pe scenă alături de Dragnea, Daniel Constantin și Rares Manescu...!!!
Acest individ lipsit de scrupule, care spunea odată că el ”nici pe maică-sa n-o laudă dacă nu merită”, dar care spun eu cu convingere că este în stare s-o vândă pentru interesele personale, are tupeul să apară în fața camerelor de luat vederi și a 80.000 de oameni, când a sprijinit toate măsurile anti-sociale ale guvernului Boc și l-a susținut cu frenezie pe Băsescu!
Sunt fapte care nu se uită și eu unul nu uit!
Ar mai fi discursul lui Victor Ponta! Elaborat, pregătit și gândit pentru a atinge puncte importante așteptate de analiști, dar ... foarte lung, exagerat de lung!
În timpul discursului său, foarte multă lume a plecat!
O altă anomalie a fost (re)”descoperirea” printre candidați a renumitului Miki Șpagă alias Șerban Mihăilescu. Dacă în acest mandat care stă să se încheie a reprezentat jud Teleorman, pentru viitoarea legislatură a fost trimis să candideze la ... Botoșani!
Bucurie sinceră mi-au produs domnii Ludovic Orban și Varujan Vosganian, care s-au întreținut și îmbrățișat cu Crin Antonescu, ceea ce arată că cei doi au ”caracter”!
Dacă absența de la eveniment a lui Jiji, Victor Ciorbea sau Ghe. Ciuhandu este de înțeles, nu am înțeles absența dlui. Călin Popescu Tăriceanu! A fost ocupat??? Cu ce sau cu cine?
S-a terminat și această acțiune, aștept acum ziua de mâine să se publice lista finală a candidaților, pentru a mai comenta (dacă este cazul) eventualele ”surprize”, că deh...pe ultima sută pot apărea bombele!
A....era să uit: mi-au sărit în ochi ”cantitații” lui Dragnea de la Teleorman: 90% cu părul alb, burta la purtător, figura servilă gen ”trăiți șefu”, tipică foștilor secretari de partid...! Ăștia sunt doar câțiva dintre cei care sunt trimiși în Parlament să ”primenească” clasa politică!
URAAAAAAAAAAAAAAA....(aplauze)!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu