joi, 27 decembrie 2012

- Să faceți o Românie frumoasă...!

Anul acesta s-a stins din viață un prieten, fost coleg în Armată și fost coleg de luptă împotriva minciunii și imposturii pedeliste!
A plecat dintre noi înainte de vreme, într-o lume unde nu-i va mai auzi niciodată pe băsescu și udrea, pe anastase numărând dublu, pe vișan oripilat de mafia din pedele, pe sluga perfectă boc și alte astfel de exemplare!
La fel ca maestrul Octavian Paller care-și dorea să nu apuce vremurile când țara va fi condusă de băsescu și boc (dorința i-a fost îndeplinită) așa și prietenul meu n-a mai apucat să-l vadă pe MRU prim ministru, pe Neamțu cu usturoiul de gât sau pe Pavelescu lingând vârtos dosul lui băsescu!
Bunul Dumnezeu a avut grijă de ambii dispăruți să nu mai treacă prin astfel de ”suplicii”!
Singura diferență este că prietenul meu, a plecat prea devreme, mult prea devreme!
Se bucura de fiecare dată când mă zărea la televizor printre manifestanții din Pța Universității, iar când îmi  lua cineva un interviu își striga soția și-i spunea: ”- Uite este colegul meu, am încredere în el! Cu el și cu alții ca el vom putea izbândi!”
De fiecare dată puncta precis și la obiect!
Iată câteva exemple:
Despre Gelu Vișan - http://wp.me/pxf1K-1a4,
Despre Roberta cea cu ABACUL - http://wp.me/pxf1K-1ak,
Despre Ctin Dudu Ionescu - http://wp.me/pxf1K-1bx.

A crezut întotdeauna în valorile adevărate, a îmbrățișat din convingere doctrina liberală și a fost un mare susținător al Monarhiei!
Când totul era irecuperabil și se împăcase cu gândul că nu va mai sta mult printre noi, i-a spus unui prieten pe FB ca un mesaj de ADIO:
”- Să faceți o Românie frumoasă...eu nu vă mai pot ajuta!”
Aveți obligația dlor Antonescu și Ponta să faceți o Românie frumoasă, așa cum și-a dorit prietenul meu, așa cum v-am cerut-o zi de zi în Pța. Universității din 13 ianuarie până în martie, așa cum sperăm toți cei care v-am acordat încrederea în 9 decembrie a.c.!
Iar dacă veți reuși, memoria maestrului Octavian Paller, a maestrului Ion Lucian, a lui Emil Hossu și nu în ultimul rând a prietenului meu, vor fi cinstite cu adevărat!
Prietenul meu: col ing.(r) Eugen NĂDRAG Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace, iar pe noi sa ne mangaie si sa ne binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere