marți, 8 ianuarie 2013

OTV-izarea ROMANIA TV


M-am tot minunat de frecvența cu care ajunsese la un moment dat să fie invitat în studiouri sau contactat telefonic de către RTV, numitul Dan Diaconescu în DIRECT!
Totul a început dacă vă amintiți de la alegerile locale, a continuat cu suspendarea chiorului, a culminat cu ”privatizarea” OLTCHIM și s-a desăvârșit cu proaspetele alegeri Parlamentare!
DD-OTV a fost nelipsit de la RTV din mai și până luna trecută, când, datorită succesurilor repurtate la alegeri, a intrat într-un con de umbră...!
M-am întrebat ce urmăresc șefii de la RTV cu această apariție aproape periodică, tip serialul Elodia?
Acum îmi explic, văzând că acest post de televiziune patronat de magnatul IT Ghiță, prieten cu premierul Ponta și sponsor de seamă al PSD, este în stare de orice pentru a obține ratingul aducător de bani, voturi și notorietate!
De vreo săptămână, angajații lui Ghiță se înfoaie că au depășit postul concurent Antena 3!
E posibil, dar cu cine fraților?
Tot aducându-l pe DD-OTV pe la voi, ăia de la postul Poporului, difuzau în reluare toate ”episoadele” pe care le puncta caracaleanu prin studiourile voastre!
Dacă v-a crescut ratingul e bine, dar atenție mare la ”valoarea de piață” a acestora!
V-ați otevizat televiziunea și mulți cocalari, maneliști și semianalfabeți din ”popor” au început să vă urmărească!


Dacă dl. Dan a intrat în vacanță, observ că Jiji e nelipsit, la fel și mahalagoaica șefă Liliana Mincă!
Bravo fraților, trebuie să mențineți cota de rating...deci nu uitați că s-au întors din vacanțe și cântări Salam, Vijelie, dna. Mamoiu și Tălmăcean!
Astăzi am auzit-o pe numita Sorina Matei, o lingătoare de dosuri băsiste declarată, cum l-a prezentat pe fostul pedelist, actual pepededist Gelu Vișan....ATENȚIE: ”Dl Gelu Vișan - analist politic”!!!!
Sunt câteva persoane de care-mi pare sincer rău că au ajuns să muncească într-un post media cu asemenea colegi și cu astfel de telespectatori! Păcat Cătălin Striblea și Laura Chiriac!
Despre lingătoarea Matei am spus! Acesteia i se adaugă prezentatoarea de modă ”proletară” Dragotescu Corina, care mai mereu apare îmbrăcată în capod, peste care-și trage ori șorțul de bucătărie, ori fața de masă, ori vreun mileu sau dacă le are la spălat ia perdeaua de pe balcon! Mai e aia cu gura plină de limbă pe numele ei de ”scene penibile” Ruse Liliana! Orin Ruse ori Mincă, ambele sunt Liliana și nu-i mare diferență!
Felicitări DD-OTV, ai pierdut alegerile dar ai câștigat mulți telespectatori de la Ghiță și implicit de la ... Ponta!

Un comentariu:

  1. Apropo de RTV...azi dupa-masa a fost o emisiune cu Paula Rusu despre modificarea Constitutiei, cu invitati Diana Tusa, Gyorgy Frunda, T. Paleologu, un domn Savu, de la PSD si un domn Izvoranu, parca.
    Am fost placut surprins ca dl. Izvoranu a introdus optiunea monarhica in discutie, i s-a alaturat Paleologu, facand aluzii si la dna. Tusa, care a ingaimat si ea ceva, nedefinit. Dansa insista cu "raspunderea magistratilor", sugerand indirect ca aceasta ar fi o chestiune mai importanta.
    Dl. Frunda s-a exprimat clar pt republica parlamentara, desi cred ca n-ar zice nu nici monarhiei, avand in vedere ca s-a exprimat pozitiv la adresa Regelui Juan Carlos, evocand situatia din Spania de la tranzitia de la dictatura la monarhie.
    Insa cel mai penibil a fost domnul de la PSD, care avea un rictus interesant pe fata cand dl. Izvoranu continua cu unele argumente monarhice, amintindu-i de Carol al II-lea, exemplu de sef de stat autoritar, vezi doamne!
    Pacat ca nu i s-a dat replica cu toti dictatorii republicani, de la Gh-Dej pana la Basescu...
    Pacat ca nu sunt facute emisiuni pe tema asta, cu invitati foarte informati, care sa-si faca bine auzite optiunile, sa dea peste nas tuturor celor care vor veni cu contraargumente stupide sau populiste.

    RăspundețiȘtergere