joi, 17 octombrie 2013

Nevoia de a avea REGE!

PAMFLET:
     Prea mult a fost umilit poporul ăsta, prea a fost batjocorit de alții, prea am stat ca mielul la tăieri neputând să schițăm niciun gest pentru că ”hoții” ne-au alungat păstorul și au pus stăpânire pe turma furată.
     Când a venit momentul nesperat să ne chemăm păstorul înapoi la turmă pentru că ”hoții” au fugit, am preferat să-l instalăm șef pe un cioban din sat, care s-a hrănit în tot acest timp din mâncarea îmbuibaților care ne-au alungat păstorul, 
deoarece-l uitasem și trecuse mult de la alungarea lui, iar în tot acest timp ne-au spus ”unii” că a fost un păstor rău!
     Și după ciobanul ăsta, am pus un ”baci” că ziceau alții c-ar fi mai breaz, că ne va aduce păstorul nostru înapoi, dar n-a fost așa! După aia l-am pus din nou pe ciobanul din sat că deh, parcă era mai bine cu el, chiar dacă prima dată, ca să pună ordine în turma neascultătoare, a chemat niște ”hingheri” cu căști, lămpașe și bâte!
     Și după toate aceste figuri, ne-am dat arama pe față și supărați pe neamul ciobanilor, ne-am ales ca șef  de turmă pe unul dintre HOȚI, ăl mai hoț și mai pungaș!...

Ei bine cam așa se poate spune o poveste unor copii, despre ce înseamnă idioțenia la români!

     M-am uitat ieri prin ziarele online și am aflat de gestul incalificabil al infractorului nr 1 al țării, care nu l-a invitat la ceremonia depunerii jurământului de către un ministru liberal, chiar pe președintele PNL și al doilea om în stat! În urmă cu ceva vreme, președintele PNL părăsise Palatul Cotroceni înainte ca 
 infractorului nr 1 al țării să-și înceapă discursul la învestirea altui ministru liberal! Urât gest, recunoscut ulterior de Șeful Senatului.




      Infractorului nr 1 al țării, dacă vroia să demonstreze că el este un om de stat, nu reacționa la gestul șefului senatului, dar mojicul nu poate, sămânța de scandal îi este deja sangvină iar polițele nu sunt contabilizate nicăieri ca rămânând neplătite!

     De altfel, un oficios online al infractorului nr 1 al țării, titra printre altele:
”Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, Traian Basescu a raspuns la o nepolitete cu impolitetea pe stilul sau: l-a ignorat pe Crin Antonescu.
Afrontul nu este numai la adresa lui, ci fara indoiala lezeaza intreaga camarila liberala care il inconjoara. Nu este exclus ca presedintele sa tinteasca asa ceva.”
     El niciodată n-o să știe să fie smerit, el niciodată n-o să întoarcă obrazul celălalt și niciodată nu-și va iubi aproapele!




     Așa sunt președinții, sunt needucați să facă aceste fapte pentru că nu le stă în fire, deoarece, pentru asta e nevoie să te pregătești toată viața! 
     
     Singurii care sunt pregătiți încă de la naștere să domnească, să-și iubească poporul, să-l respecte și să-l cârmuiască cu dreptate, sunt regii!



Vreau să spun atât:
ÎNTR-O ȚARĂ ÎN CARE ȘEFUL STATULUI ESTE REGELE, PREȘEDINTELE SENATULUI NU ȘI-AR PERMITE SĂ PĂRĂSEASCĂ SALA, CUM NICI REGELE NU ȘI-AR PERMITE SĂ NU-L INVITE PE ACESTA LA O FESTIVITATE DE ÎNVESTIRE A UNUI MINISTRU!

Avem nevoie de REGE!
România are nevoie de revenirea la Monarhie mai mult ca oricând!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu