miercuri, 13 noiembrie 2013

Obsesia ”MORTULUI” bolnav la cap...!


      În pârdalnicul ăsta de mediu virtual, datorită sclipirii minții unui individ americano-evreu (cum altfel) pe nume Mark Zuckerberg, a apărut FACEBOOK-ul (FB)! Fenomenul FB a molipsit întreaga planetă, atingând și cele mai îndepărtate cotloane ale lumii.
   ”Nu ești pe FB (nu ai pagină), nu exiști”, spunea cineva. Adevărat și nu prea spun eu. Există și alte mijloace de comunicare, că de fapt acesta este scopul pentru care a fost creat FB, de a comunica și socializa, deci depinde de câtă pasiune pui în socializarea virtuală folosind FB.
    Acest program îți dă posibilitatea  să-ți faci prieteni în toată lumea, din rândul tuturor categoriilor sociale, ba mai mult, poți astfel coresponda cu VIP-uri și idoli, de care altminteri nu te-ai putea bucura decât privindu-i și ascultându-i la televizor!


     Asta mi se întâmplă și mie, să am în lista de prieteni peste 2.000 de colaboratori. Au fost mai mulți dar, frumusețea acestui program constă în aceea că atunci când vrei, poți renunța la prietenia unuia sau altuia, parțial, temporar sau definitiv.
   Definitiv înseamnă că-l blochezi și astfel nu mai apare nicio informație despre respectivul pe pagina ta, sau a celor cu care rămâi în corespondență. Într-un cuvânt, blocatul MOARE, cel puțin teoretic, îl omori virtual! 
     Paradoxul este că el, blocatul, nu vrea să-și dea obștescul sfârșit, deoarece din motive lipsite de rațiune, a creeat pentru tine o obsesie, dar nu în sensul bun, continuând să te ”bântuie” de acolo de unde speri că l-ai ”îngropat” definitiv.
     Părăsind partea pamfletară, este vorba mai exact de indivizi pe care i-ai blocat, dar ei continuă să-ți pomenească numele, să te calomnieze și să te jignească.
    De ce-o fac? Doar ei știu! Pentru ce-o fac? Inexplicabil din moment ce despărțirea virtuală s-a produs instantaneu, fără atenționări prealabile, și fără atacuri la persoană! ”Infarctul a venit fulgerător, fără niciun PRE, cauzând inevitabil decesul!” Pur și simplu individul a depășit o limită a suportabilității, provocate de afirmațiile, acuzele, calomniile sau părerile contrare pe anumite subiecte, fapt ce a dus la moartea lui virtuală, dispare definitiv din lista ta de prieteni.


    Problema MORTULUI apare atunci când a dezvoltat o ”pasiune” pentru tine!!!
     Este greu de înțeles, cel puțin pentru mine, cât de frustrat trebuie să fie unul din ăsta să continue să formuleze acuze la adresa cuiva, să-i urmărească activitatea prin informațiile primite de la alții, în contextul în care în timp, n-ai dezvoltat decât o amărâtă de relație de dialog virtual și, în unele cazuri, acest dialog s-a materializat și pe viu, față către față! Ce neîmpliniri personale sau profesionale te îndeamnă să stai de capul unuia, neglijând faptul că viața-i scurtă, e sfântă și trebuie să ți-o trăiești armonios și cu bucurie, nu calomniind și urând pe cineva?
     Domnilor, s-a produs ruptura, ne-am ”despărțit” definitiv, iar FB îmi dă posibilitatea să ”vă omor”, să dispăreți definitiv din viața mea. De ce nu vreți să vă ”odihniți în pace” nu înțeleg! Ceea ce vă pot transmite în ”lumea de dincolo” a internetului, este că puteți dezvolta obsesii și să aveți fantezii cu personalități de clasă, inclusiv cu ... FEMEI!
   Nu-mi plac bărbații deci nu mă mai ... ”bântuiți” virtual”. Odihniți-vă în pace. R.I.P.!

PS
     Trăim într-o lume nebună, de obsedați de tot felul, într-o lume în care în mintea multora se nasc permanent teorii ale conspirației. ”Oare ce-a vrut să spună cu asta?” ”Unde vrea să bată?” ”Ce urmărește de fapt?”
    Nimic doamnelor și domnilor, absolut nimic. Analizați-l, judecați-l și tratați-l pe fiecare așa cum este, prin ce face și ce spune. Nu-i răstălmăciți cuvintele sau faptele, pentru că e păcat, păcatu-i al vostru și vă consumați energia inutil pe vendete ce țin de domeniu ficțiunii să nu spun al PARANOIEI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu