miercuri, 27 noiembrie 2013

Vă meritați soarta dle. Gică CRAIOVEANU!


    Am fost sâmbătă pe cel mai iubit stadion al României, stadionul care a oferit dea lungul timpului momente unice de fericire și bucurie  sinceră românilor, dar mai ales oltenilor și-n special craiovenilor.

     Fac parte din categoria privilegiaților, pentru că mi-a fost hărăzit de către Dumnezeu să fiu contemporan cu generațiile de fotbaliști ai Craiovei care au adus cu adevărat glorie și prestigiu acestei echipe, Craiovei, Olteniei dar mai ale României!
    I-am văzut jucând pe CENTRALUL nostru drag pe Oblemenco, Deselnicu, Marcu, Purima, Ștefănescu, Ciupitu, Balaci, Donose, Țicleanu, Crișan, Cârțu, Lung, Geolgău, Gică Popescu, Săndoi, Stângă sau Gică Craioveanu! Fotbaliști unici, de mare valoare, care ridicau tribunele în picioare, care după meciuri erau purtați pe brațe până acasă! Sunt momente unice pe care mă bucur sincer că le-am trăit!
   Din păcate, a trecut foarte mult de atunci, iar timpul aceste de peste 15 ani a ”lucrat” în defavoarea echipei noastre! Mulți patroni și investitori s-au mândrit atunci când au ajuns să conducă destinele acestei echipe fanion, numai că, niciunul dintre ei, fie că s-au numit George Ctin. Păunescu, George Ilinca, Constantin Popeci, Dinel Staicu, Gigi Nețoiu sau Adrian Mititelu, n-au urmărit performanța, menținerea prestigiului și îmbunătățirea palmaresului echipei, ci au transformat această echipă într-un mijloc de îmbogățire și de a se face cunoscuți ! Singurul obiectiv pe care l-au atins a fost acela că, într-adevăr, au devenit cunoscuți, dar nu pentru realizări ci pentru mediocritatea în care au dus acest BRAND fotbalistic național!
     Niciunul n-are scuze, deoarece rezultatele obținute în ultimii 15 ani sunt total nesatisfăcătoare! Toți au vrut să profite de pe urma numelui UNIVERSITĂȚII CRAIOVA și au făcut-o!
    Un singur individ dintre cei nominalizați, din prea multă dragoste și naivitate a crezut că va putea să readucă UNIVERSITATEA Craiova printre cele mai bune echipe din țară, investind nejustificat milioane de euro într-o echipă luată din liga a II a și într-un stadion care nu-i aparținea și care era lăsat în paragină de către autoritățile locale ! Firea lui colerică și încăpățânarea, l-au transformat în persoana non-grata pentru șefii fotbalului românesc și nu numai! A contat pentru politicieni doar atunci când aceștia aveau nevoie de voturi, iar Adrian Mititelu, în naivitatea sa i-a ajutat, dar după ce s-au văzut instalați în posturi, ”tovarășii” politicieni au uitat de Mititelul, au uitat de Craiova, au uitat de echipa de fotbal UNIVERSITATEA Craiova! Exemple sunt multe, dar cele mai semnificative sunt ale lui Mircea Geoană, Claudiu Manda, al primarului de tristă amintire Antonie Solomon și nu în ultimul rând al actualului primar al Craiovei, madam Olguța Vasilescu!
    Toți s-au folosit de el, după care i-au întors spatele!
                                  
     Zilele aceste, unul dintre simbolurile Craiovei fostul mare fotbalist Gică Craioveanu, a trăit clipe la care nu se aștepta și pe care nici nu și le imagina că s-ar putea întâmpla vreodată în această viață! Un întreg stadion (peste 10.000 de oameni) l-a înjurat!
     De ce? Pentru că a trădat simbolurile echipei la care s-a consacrat, pe care a iubit-o și pe care declară și astăzi că o poartă în inimă ca pe ceva sfânt!

Iată ce spune simbolul Universității Craiova de după 1995:
     "Leilor, cel mai trist nu sînt pentru că am fost eu înjurat, ci pentru că am văzut olteni bătîndu-se şi scuipîndu-se între ei la vestiare, dar nejucînd nimic pe
 teren. Eu vin dintr-o perioadă în care lumea se ocupa cu fotbalul, nu cu scuipatul şi bătaia. Din păcate, echipa cu stema cu leul de la care am plecat eu nu se mai ocupă cu fotbalul cam de multişor. Să tot fie vreo 15 ani. Iar cînd nu joci fotbal, e normal să-ţi creşti aşa suporterii. Dar noii fani au ales: ei nu vor fotbal, nici măcar nu ştiu ce e aia. Ei vor scandal şi ură. Cît timp vor rămîne aşa, nici echipa pe care ei o susţin nu va putea fi altfel. Pace!".
    Distinse domn Gheorghe CRAIOVEANU, regret să citesc această declarație pe care sincer nu știu cine ”v-a scris-o” Textul AICI! Dumneavoastră care susțineți că încă iubiți UNIVERSITATEA Craiova, nu puteți să spuneți asemenea cuvinte despre suporterii echipei?
Cine i-a crescut domnule așa, dar de fapt cum credeți i-a crescut?
Nu-i auziți că-l înjură (o parte dintre ei) pe Adrian Mititelu?
Nu-i auziți când scandează ȘTIINȚA SUNTEM NOI și CU ȘTIINȚA PÂNĂ LA MOARTE?
Vi se pare cumva că sunt retarzi și manipulați, sau needucați și cretini? De ce-i jigniți domnule Craioveanu și de ce generalizați? În toată această uriașă masă de suporteri, suntem foarte mulți de-o vârstă cu dumneavoastră și chiar mai în vârstă! De ce nu ne întrebați pe noi de ce încă ținem cu UNIVERSITATEA Craiova și nu ne-am vândut pentru ”un pumn de galbeni” unei iluzii de ce mai proastă calitate? Sunt sigur că nu vă întrebați de ce foste glorii ale echipei s-au alăturat ”minciunii” primăriței și a lui Pavel Badea, deoarece și dumneavoastră ați primit ”ceva” în schimbul atașamentului declarat! Dacă pe majoritatea îi înțeleg deoarece au o situație materială precară, pe dumneavoastră și Ovidiu Stângă nu reușesc să vă înțeleg pentru gestul făcut!
De ce n-au făcut-o Balaci și Țicleanu?
Puteți să răspundeți la aceste întrebări? Personal nu cred și ar fi bine să nici nu încercați să găsiți răspunsuri prin care să vă motivați gestul! Acesta rămâne regretabil, nu vă face cinste și vă descalifică! 
Din această cauză ați fost înjurat domnule Craioveanu, pentru că ați trădat și toate înjurăturile au venit din suflete care v-au idolatrizat și care v-au iubit ”cândva”...! Dar, eternul s-a terminat și a devenit ”cândva”!
Cîndva se auzea pe Centralul din Bănie ”CRAIOVEANU ... GICĂ CRAIOVEANU”, iar dumneavoastră veneați la galerie și ne aruncați o păpușă mare de pluș care simboliza un LEU și avea fularul echipei la gât!
Astăzi, pentru că n-ați gândit cu creierul ci cu ”interesul” când v-ați aliat cu dușmanii și impostorii, pe fostul Central se aude ”CRAIOVEANU ..UE CRAIOVEANU”!
Poate că-i nemeritat, dar este foarte CORECT!
Vă meritați soarta!
Vă doresc succes în viață și poate vă răzgândiți! Să știți că avem puterea de-a ierta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu