duminică, 21 septembrie 2014

La mulți ani domnule Crin Antonescu!

Astăzi 21 septembrie 2014, fostul lider liberal împlinește 55 de ani!
Frumoasă vârstă, distins sărbătoritul!
Despre vârstă nu pot comenta, aș spune doar că este o "bornă" frumoasă, care, în mod normal marchează sfârșitul celei de-a doua treimi a vieții pământești! 
Despre sărbătorit se poate vorbi însă mult, astăzi la superlativ și nu doar pentru că este ziua lui, ci pentru că despre dl Crin Antonescu, în orice zi a anului, nu se poate vorbi decât laudativ! Așa cred eu! 
Pentru ceea ce este, ce reprezintă, ce și cum a făcut în politica românească și mai ales, pentru valoarea incontestabilă la care s-a ridicat ca lider al Partidului Național Liberal! 

Sau auzit si încă se mai aud voci (majoritatea din ce in ce mai "răgușite" și întrun ton totalmente fals), care-i reproșează politica compromisului pe care a îmbrățișat-o! "Cârcoteala e soră cu românul", spune un proverb românesc postdecembrist!
Unul dintre cârcotași s-a autodenunțat astăzi că a jucat intr-o anumită tabără, slujind minciuna, demagogia, perversitatea și decadența umană! Acesta și foarte mulți alții ca el au mințit și au contribuit conștient și "la ordin", ca un om precum Crin Antonescu să renunțe la toate funcțiile și să se retragă din cursa pentru Cotroceni!

Dar, iată că viața câteodată este dreaptă si-ți dă câte-o palmă ca să-ți revii!
M-aș bucura ca în aceeași măsură, viață sa facă dreptate și în cazul Crin Antonescu și unul din acoperiții ăștia, să spună cauzele care au dus la retragerea fostului lider PNL!

Până atunci, să ne bucurăm de vârsta împlinită astăzi de Crin și să sperăm că Pronia Divină va interveni și în cazul său, pentru noi, pentru PNL și pentru România!

LA MULTI ANI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu