marți, 1 iulie 2014

Pangarirea uniformei Armatei Romane de catre senatorul Ilie Nastase!!!

Am vazut astazi o inregistrare cu ziua de ieri a turneului de tenis de la Wimbledon, in care domnul senator de Bucuresti Ilie Nastase, viziona un meci imbracat in tinuta militara de general cu doua stele, parca era un dictator sud-american din anii '70! De altfel John McEnroe la luat la misto spunandu-i ca parca este unul din componentii trupei Vilage People a anilor '70!
Situatia ar parea hazlie la prima vedere, dar de fapt este o situatie jenanta, ba chiar ridicola, acest individ de can-can batandu-si efectiv joc de uniforma Armatei Romane, care an de an plateste cu jertfe de sange contributia  Romaniei ca tara membra NATO, in teatrele de operatiuni!
Cine i-a dat aprobare sa poarte uniforma militara, sau el n-are nevoie de asa ceva?! Cum a putut sa-si bata joc de uniforma armatei, imbracand-o cu latele alea?
Nu astept raspuns de la conducerea Armatei, pentru ca n-o sa primesc, dar totusi, dl. senator Corneliu Dobritoiu ce parere are?
Nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa se intample daca ajunge Simona in finala, cu Ilie Nastase, Gabi Oprea, Neculai Ontanu, Anghel Iordanescu si Florin Pandele pe arena centrala de la Wimbledon imbracati in uniforme de generali!!!
Mai bine sa nu ajunga Simona in finala sa nu vad aceasta blasfemie, careia, negresit i se vor alatura Ponta cu Daciana si copii ca sunt in vacanta!

Ilie Nastase, omul care s-a saturat de politica si de politicieni (conform propriilor declaratii), dar care a facut o concesie si a acceptat propunerea securistului Voiculescu de a candida pe 25 mai pentru Senat! Si romanii din sectorul 4, l-au votat!
Cititi va rog ce-i raspundea unui reporter cu mai putin de un an in urma, cand acesta l-a intrebat despre politica si politicieni:
„ÎN ’96 ARUNCA LUMEA CU VARZA DUPĂ MINE“
De ce aţi intrat în politică, în 1996?
Nu am intrat în politică. Am venit să candidez la primăria Bucureştiului în ’96. Nu am fost în niciun partid, am fost independent. Cum am ajuns la asta? Eram la Mircea Geoană, la Washing¬ton – el era pe atunci ambasadorul nostru în America, iar eu eram naşul lu’ aia mică a lui. La o recepţie m-am întâlnit cu Adrian Năstase. El mi-a propus: „Hai, domn’e, nu vrei să te întorci în România? Nu vrei să candidezi?“. Mi-am făcut o echipă de campanie cu Dan Fischer, cu Cristi Burci, cu Sorin Oprescu, Dan Ghibernea… Şi aşa am ajuns să candidez.
V-a plăcut în campanie?
Nu. M-au dus pe la fabrici, prin pieţe, arunca lumea cu varza după mine. Trebuia să le mai promit şi nişte lucruri, şi mie nu îmi place să promit.
Ce aţi fi făcut cu Bucureştiul, dacă reuşeaţi în alegeri?
Am vrut doar să fac curăţenie, atât. Nu aveam experien¬ţă de primar. Bine, că nici Ciorbea nu avea. El a promis că în 200 de zile face Bucureştiul ca Parisul.
De ce credeţi că aţi pierdut alegerile?
Pentru că am declarat la un moment dat: „Pe mine nu mă îndoaie nici Iliescu”. Şi de atunci nu am mai fost susţinut. Au fost şi alegerile prezidenţiale tot în 1996 şi l-au susţinut toţi pe Iliescu. Hrebenciuc m-a abandonat. Eu mi-am plătit singur afişele. Acum nu aş mai candida.
Cum vedeţi România acum?
Nu îmi place pentru că e acaparată de foştii securişti. E furată pe bucăţi. În ăştia 20 de ani fiecare a luat ce a putut.
O să se supere domnul Ţiriac pe dumneavoastră, că el e cel mai mare magnat al ţării.
Să se supere! Păi, să ştiţi că şi el a avut relaţii cu securiştii, că altfel nu putea să facă afacerile pe care le-a făcut. Securiştii au furat ţara şi Iliescu e cel mai vinovat de chestia asta! Acum văd România foarte rău. Să ştiţi că oamenii simpli nu mai au nicio şansă, dacă n-au avut relaţii cu securiştii, nu au putut face nimic.
Dumneavoastră mergeţi să votaţi?
Nu. Şi îndemn şi lumea să nu se mai ducă la vot.
Vă bate gândul să plecaţi din România?
Nu, că dacă aş pleca, aş da satisfacţie multor proşti. Nu România e de vină. De vină sunt cei care ne conduc. Pentru ei aş pleca. Dar ţara e OK. Pot să mă identific eu cu altă ţară? Cu înjurăturile şi bancurile pe care le spun în altă limbă? Nu.
Acest interviu a apărut în ziarul “Weekend Adevărul” din 6-8 septembrie 2013!


Daca pun astia de la PSD mana si pe presedintie, asteptati-va sa vedeti din nou avansari in grad la apelul bocancilor! Sunt destui care n-au mai prins "pomana" oferita de Oprea: Hrebenciuc, Dragnea, Vanghelie, Ciutacu, Ghita, Corina Dragotescu eheeeeee....e lunga lista! Eu nu spun ca se va intampla, dar e posibil sa se intample! Fara basescu si cu cei de "dreapta" redusi la tacere, din decembrie pot face absolut tot ce vor, indiferent ca-i legal sau nu!
Doamne fereste-ne!

Un comentariu:

  1. Cu această „comoara” ALBA NEAGRA nu poţi câştiga după 1989.
    Toţi sunt îmbrăcaţi la fel, dar şi…„aranjaţi”, pentru că aparţin „CM”

    https://www.facebook.com/CloacaPolitica2/photos/a.305252552914008.62049.305241682915095/533694543403140/?type=1&theater

    RăspundețiȘtergere