vineri, 5 decembrie 2014

Controversele tinerei generații!

 După mai bine de 2.000 de ani de creștinism, umanitatea se îndreaptă cu pași mici dar siguri, inconștient și indiferent către perioada apocaliptică previzionată în Sf Scriptură de Apostolul Ioan!
     Națiunea română nu face excepție, se aliniază cu tinerimea-i "cultivată" în spiritul manelist-cocalaricesc, la îndobitocirea satanistă mondială!
Societățile s-au bazat dintotdeauna pe educarea viitoarelor generații, ce trebuiau să continue munca de înflorire și prosperitate a națiunilor! Astăzi, acest deziderat se negociază de samsari politici!
     Incultura din rândul tinerilor noștri a atins cea mai critică fază de până acum, certificată anul acesta prin lipsa primului manual din viața copiilor, ABECEDARUL! S-a promis varianta electronică a acestei cărți de căpătâi, neținându-se cont că aproape 30% dintre micuții viitori utilizatori, nu au folosit încă furculița iar de periuță de dinți nici n-au auzit!
     Absolvenți de liceu nu știu cine au fost Brâncoveanu și Brâncuși! Uni-i confundă între ei, spunând cu "parcă unul a fost pictor"! Lui Ștefan cel Mare îi atribuie meritele de la Mărăști, Mărășești si Oituz, regalitatea e reprezentată de familia Cioabă, iar podul de la Cernavodă a fost proiectat de Adam Clisi și construit de romani, ca să-i poată ataca pe ruși!
    Am remarcat cu tristețe, că niciun tânăr nu o confundă pe Drăgușanu cu Zăvoranu, pe Pepe cu ConectR sau pe Dan Diaconescu cu Elodia!
     Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă dacă nu vom schimba ceva în mentalitatea colectivă! O speranță poate fi noul președinte, alta o reprezintă câțiva politicieni tineri, dedicați interesului național, precum Cristian Bodea, Daniel Gheorghe sau Lucian Isar!

Și pentru a nu-i mai confunda pe Brâncoveanu cu Brâncuși, cei interesați pot participa mâine de la ora 17:00 la Centrul Cultural " Ion Manu" din Otopeni, la o prelegere despre anul Brâncoveanu susținută de deputatul Daniel Gheorghe! 
Sunt așteptați în special tineri, indiferent dacă-s fani Pepe sau Oana Zăvoranu!

Un comentariu:

  1. Nu-i rău că într-un viitor vor exista Abecedare electronice. Rău este că acum, în prezent nu există Abecedarul - cartea esențială pentru a începe buchiseala ...

    RăspundețiȘtergere