luni, 31 august 2015

Rușinoase inițiative, ce relevă stilul pedelist de conducere impus cândva de Băsescu! Asta-i "noul PNL"!

   Falsuri, minciuni, intoxicări și acțiuni impuse, toate pentru un singur scop: ajungerea cu orice preț la putere! 
     Așa se poate caracteriza acțiunea de la sfârșitul săptămânii trecute de la Suceava,  a BPN al Partidului Național Liberal,  unde s-au adoptat mai multe hotărâri pentru sesiunea parlamentară ce urmează să înceapă mâine! 
Când s-au propus luarea de măsuri urgente asupra unor evenimente desfășurate de curând, dar și împotriva unor persoane, evenimente îndreptate cu intenție împotriva naționalismului statului român,  (vezi propunerea dep.  Radu Zlati,  de sancționare a institutului Ellie Wiesel și a directorului acestuia,  pentru afirmația referitoare la trimiterile ce le pot face  persoanele care poartă costum popular tradițional),  s-a spus că nu este o problemă de importanță majoră! 
Ei bine, totul a culminat cu rezoluția referitoare la votul prin corespondență! 
În contextul în care cu câteva zile înainte,  președintele PNL Italia a avertizat asupra minciunii conform căreia românii din diaspora NU vor vot prin corespondență,  BPN adoptă o rezoluție pentru votul prin corespondență...! 
Citiți vă rog cele ce urmează ca să vă convingeți! 

Extras - din rezoluția adoptată duminică 30 august de către BPN-PNL la Suceava

"Partidul Național Liberal a depus, în Parlament, la începutul lunii martie, proiectul de lege cu privire la VOTUL prin CORESPONDENȚĂ, pregătit împreună cu organizațiile din Diaspora (...) ";
"Românii care muncesc și trăiesc în străinătate trebuie să aibă asigurate aceleași drepturi ca și cei din țară (...) ";
"PNL atrage atenția asupra faptului că este singurul proiect redactat printr-o reală consultare cu asociațiile românilor din străinătate și, de aceea, chiar dacă este perfectibil, conține prevederi care sunt agreate cu cei care vor beneficia de facilitățile legii." Textul rezoluției AICI

 Robert Araveicei -președinte PNL Italia

"Pe cei mai mulți din diaspora nu-i interesează hârțogăraia și deci nici votul prin corespondență! Se aude? Cine v-a spus vouă că cei din diapora doresc votul prin corespondență!? Pe cine ați întrebat voi? Asociațiile "abonate"!?  În diaspora, marea majoritate vrem votul digital, adică modern și fără prea multă birocrație! E datoria voastră să vă mișcați...creierele, ca să găsiți soluția legală și eficacep, pentru simplificarea votului și nu pentru complicarea acestuia! Votul prin corespondență este o bășcălie complicată și de o complexitate birocratică de care numai cei de la București puteau să se "păteze"!  Textul integral AICI

Ar mai fi ceva...!  S-a uitat așa de repede că inițiatorul acestui proiect de lege este unul dintre cei care au fraudat grosolan votul în 2009 la Paris,  numitul Theodor Baconski? 
Păi dacă se dorește ca "românii care muncesc și trăiesc în străinătate să aibă asigurate aceleași drepturi ca și cei din țară (...)",  de ce trebuie vot prin corespondență?  Eu care trăiesc în țară votez prin corespondență? 
Stimați lideri,  șefi și șefuțe din PNL,  nu mă luați de prost! 
Stimați vechi liberali,  care vă lasați călcați pe cap (nu pe DEMNITATE;  pentru ca să se întâmple asta ar trebui să dispuneți de ea,  ori vouă vă lipsește-cu câteva excepții numărați pe degetele de la o mână),  nu vreți să vă treziți?  Atenție că au început să vi se portocalizeze legitimațiile! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu