joi, 4 ianuarie 2018

1,3,7,30...urmează anularea contului!

     Atunci când începi să devii incomod în mediul FB-ului, ți se caută în trecut motive pentru a fi redus la tăcere! Metodele securiste se aplică iată și în secolul computerului și automaticii!

Înainte te căutau în arhivă de unde scoteau dosarul cu toate neamurile și activitățile lor, azi te caută prin server să vadă ce spuneai înainte vreme, când nu prezentai pericol!
      Înainte îți găseau vreo rudă îndepărtată cu ”probleme” (de regulă nesemnificative) din cauza căreia te retrogradau sau înfundai pușcăria, azi îți găsesc vreo postare veche, chiar de aproape 2 ani, în care ai făcut trimitere directă sau indirectă la comunitatea LGBT, sau la comunitatea de țigani, sau ai spus un banc porcos, pentru care te reduc la tăcere virtuală!

Prima oară te avertizează, apoi îți blochează contul pentru 1 zi, după aceea dacă continui să încalci politicile FB te blochează pentru 3 zile, după care pentru 7 zile, 30 de zile, pentru ca în final să-ți închidă definitiv contul!
Eu de cca 2 ore mi-am început penitența celor 30 de zile!
     Am constatat faptul că totul este deja pregătit, adică postările incriminatoare sunt selectate, pedepsele începând ”să curgă” în ordinea menționată!

Echipele de ”securiști-computerizați” lucrează cu precizie și răbdare!
Încerc să înțeleg pentru cine lucrează ăștia?

Bugetele tot mai mari ale structurilor de siguranță națională acoperă și acest segment?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu