joi, 14 aprilie 2011

Udrea:"Dacă nu pot fura de la UE, hai la banii capitalei!"

Nici nu trecuseră 24 de ore de când iniţiatorii campaniei "APĂRĂ BUCUREŞTIUL DE ELENA UDREA! SEMNEAZĂ PENTRU REFERENDUM", predaseră primul lot cu 100.000 de semnături, că iată la Primăria Capitalei lucrurile au început să se mişte! Şi nu oricum ci cu viteza luminii!
Într-o singură după amiază, la propunerea Primarului Oprescu, s-a dezbătut în Consiliul General, necesitatea organizării unui referendum pentru validarea sau respingerea de către cetăţeni a noii Legi a Capitalei, redactată de ex primarul PSD actual parlamentar PDL Vasile Gherasim, lege sfinţită şi binecuvântată de Nutzi din Pleşcoi, preşedinte PDL Bucureşti, aleasă fără adversar!
Consilierii PDL - PNG - PRM, au votat pentru referendum nu cu o singură întrebare ci cu şapte!!!
Nu vreau să discutăm şi să analizăm dacă este legal şi constituţional, chiar dacă adresarea unui calup de întrebări cetăţenilor, nu prea mai seamănă a referendum ci a sondaj de opinie !!!
Vreau să semnalez, care este motivul real pentru care gaşca pede şi asociaţii de conjunctură, doresc foarte mult ca puterea să treacă în mâinile primarului  şi al consiliului general!
Bugetul naţional este deja împărţit, nu mai este nimic neamanetat! La banii europeni, s-au încercat tot felul de mânăreli şi artificii, dar diriguitorii de la Bruxelles nu prea pot fi duşi cu decolteul la vedere şi clipitul des din ochi !!! Ăia s-au prins că responsabila naţională ptr. aceşti bani, CÂRNĂŢĂREASA oxigenată, încearcă să încalce regulile, motiv pentru care, nu au dat cu barda, ci au promis să trimită la Bucureşti specialişti să ne mai explice încă odată cum se atrag şi se cheltuie fondurile nerambursabile! Uoops....!!!
În faţa acestei probleme, trebuie să te reorientezi şi Nutzi a pus de ceva vreme ochii pe banii bucureştenilor!
O să spuneţi că nu are siguranţa câştigării fotoliului de"primăriţă"...aşa este! Dar, poate să-şi facă majoritatea în Consiliul General, cumpărând voturi!!!
Conform noii legi a lui Gherasim (fost nomenclaturist PCR), banii vor fi distribuiţi către sectoare de către Consiliu pe priorităţi, iar aceştia o să fie administraţi de viceprimarii sectoarelor, numiţi de către Consiliu!!!
Păi dacă majoritatea în consiliu este portocalie, papagalii de la sectoare ai cărui partid credeţi că vor fi ???
Şi uite aşa, partidul stat, stăpân pe 2,5 mld. de euro garantaţi (pentru că Bucureştiul încasează taxe serioase), pot face jocurile până în 2016  !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu