duminică, 12 mai 2013

Despre Liberalism și MONARHIE!

Joi 9 mai, la Palatul Parlamentului, a avut loc Conferința Teritorială de Alegeri a structurilor de conducere ale Filialei P.N.L. sector 6!
Într-o atmosferă destinsă și prietenească, au luat cuvântul pe rând președintele filialei, dl. primar Rareș Mănescu, urmat de distinșii invitați la lucrările acestei Conferințe: dl. secretar general al PNL Eduard Hellvig, dl vicepriministru și ministru de finanțe Daniel Chițoiu, dl. senator Corneliu Dobrițoiu, dl. deputat Răzvan Mironescu și dl. deputat Cristian Olteanu, președintele filialei PNL sector 5!
Am fost onorat ca dintre cei 52 de candidați la o funcție de membru în Biroul Politic, să fiu singurul care am rostit un discurs!
http://youtu.be/O_IMLxoSOGU
Întrucât atât imaginea cât și sunetul nu sunt de cea mai bună calitate, am să redau mai jos textul integral al discursului meu!

Doamnelor și domnilor,
membri și simpatizanți ai organizației sectorului 6 a P.N.L., cea mai mare și cea mai puternică organizație politică din București!

Sunt un liberal-monarhist, așa cum ar trebui să fim toți!
Dragi prieteni, acest dualism dintre PNL și MONARHIE, nu este un moft trendy este ceva ce face parte din ființa și esența acestui partid și dacă o spun astăzi aici, o spun răspicat și fără teama de a greși, România modernă a fost creată de liberali  alături de Casa Regală!
Independența României s-a obținut prin inteligența politică a lui Ion Brătianu, iar făurirea României Mari a fost realizată ca urmare a rodului colaborării de excepție dintre liderii liberali ai vremii conduși de Ionel I.C. Brătianu și Casa Regală!
P.N.L. are astăzi un lider care și-a exprimat public atașamentul față de valorile monarhice! Organizația noastră are un lider care niciodată nu și-a ascuns admirația și simpatia pentru Casa Regală a României iar în biroul dnei europarlamentar Ramona Mănescu de la Bruxelles, sunt păstrate la loc de cinste tablouri cu regii și reginele României!
Iată de ce dragi prieteni, vă spun că normalitatea spiritului liberal autentic, astăzi  este mai prezent ca niciodată  după 1989  în cadrul partidului nostru! Nu am venit astăzi însoțit de vreo echipă de votanți!  Sunt în fața dumneavoastră pentru a vă spune atât: SUSȚIN MONARHIA și urăsc băsismul! 
 Dnelor și dlor. votați pe cine doriți, dar înainte de a o face, vă rog să vă gândiți bine dacă persoana respectivă reprezintă ceva, dacă poate oferi progres partidului nostru și prosperitate țării!
Îl respect enorm pe Rareș Mănescu pentru că m-a sprijinit în majoritatea acțiunilor mele, mai ales în timpul mișcării anti-băsescu din Piața Universității când am înghețat împreună seri la rând, îl susțin pe Răzvan Mironescu în tot ce face,  sunt un susținător înverșunat al dlui Crin Antonescu pe care-l consider cel mai eficient, pragmatic și harismatic lider al partidului de după ‘89, dar îl iubesc necondiționat pe MS Regele MIHAI!
În încheiere vreau să mulțumesc celor peste 600 de oameni buni, care au răspuns apelului meu din noapte de Înviere de a ne uni rugăciunile pentru sănătatea MS Regina ANA, greu încercată în aceste zile!
Trăiască liberalismul, trăiască dreptatea până la capăt, TRĂIASCĂ REGELE!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu