luni, 7 noiembrie 2011

"Amneziile lui Băsescu" de Eugen Nicolicea!!!


In Şedinţa Camerei Deputaţilor din 26 martie 2002, deputatul PSD (pe atunci) Eugen Nicolicea, a solicitat sa exprime un punct de vedere despre activitatile lui ... Traian Basescu, pe atunci Primar General al Capitalei si proaspat presedinte al PD!
Va rog sa va delectati cu dl deputat si sa semnalati virulenta cu 
care-l eticheta pe "marinar"! Astazi a devenit unul dintre cei care-i saruta...mana!

"Traian Băsescu nu şi-a depus la sfârşitul mandatului de deputat declaraţia de avere. A încălcat legea şi este pasibil de pedeapsă. Acum toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul controlului averii lui Băsescu. Deja circulă zvonuri despre o avere colosală, despre conturi în bănci străine, avere obţinută din vânzarea flotei şi din afacerile încheiate la Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei. Toţi aşteaptă să vadă ce ascunde Băsescu, ce avere va declara, ştiut fiind că o declaraţie în fals se pedepseşte cu închisoarea.
S-ar putea, însă, să fim dezamăgiţi, iar faptul că Băsescu a încălcat legea, nedeclarându-şi averea la sfârşitul mandatului, să se datoreze doar unei amnezii cronice, pe fondul unui sindrom al dublei personalităţi. Vom încerca acum şi în următoarele zile să-i aducem aminte cine este şi ce a făcut.
A uitat Băsescu cum a dispărut flota în timp ce era ministru? O să-i aducem aminte.
A uitat Băsescu că însuşi şeful lui, Petre Roman, l-a făcut părtaş la hoţie? Aceasta nu a uitat şi s-a răzbunat pe acesta, debarcându-l din funcţia de preşedinte al Partidul Democrat. Acum Băsescu crede că şi noi ceilalţi am uitat.
A uitat marinarul Băsescu că judeţul Vaslui nu are nici un port? Se pare că a uitat, din moment ce nu a avut curajul să candideze la Constanţa şi a devenit deputat de Vaslui.
A uitat marinarul Băsescu că în locul flotei a oferit doar o fabrică de îngheţată? Cred că a uitat. Dar acum când face pe campionul luptei anticorupţie minte de îngheaţă apele.
A uitat Băsescu de şmecheriile locative în care este implicat, obţinerea unor locuinţe pentru el şi pentru acoliţii săi, prin declaraţii false?
A uitat Băsescu de afacerea SUNOIL? Îi vom aduce aminte.
A uitat Băsescu de afacerile de la Ministerul Transporturilor, pe vremea când era ministru? Îi vom aduce aminte.
A uitat primarul Băsescu de prelungirea contractului cu firma BETACONS?
A uitat primarul Băsescu de preţurile derizorii prin care a concesionat terenuri?
Boala lui Băsescu are manifestări grave: se zbate, ţipă, muşcă din colegi şi omoară câini, după proverbul: "Ţiganul când a ajuns împărat, întâi pe tasu’ l-a eutanasiat".
Voi încheia, citându-l pe Petre Roman: "Dumneata eşti direct implicat. Nu statul repară incompetenţa şi hoţia".
Poate veţi crede că boala lui Băsescu este incurabilă. Nu este adevărat! Se vindecă după un tratament adecvat, în câţiva ani, la Rahova!"

Un comentariu:

  1. Nu a uitat marinarul nimic.
    Sa speram ca tratamentul recomandat la final sa-i fie administrat conform retetei :)
    Site-ul Starea NATIUNII v-a introdus in lista sa, la rubrica Partereri.

    RăspundețiȘtergere