duminică, 8 ianuarie 2012

Regina SOFIA a Spaniei vs. Rinat Ahmetov

Ultima vizita a Reginei Sofia in Romania,  s-a petrecut pe 24 octombrie 2011 cu ocazia aniversarii implinirii varstei de 90 de ani de catre MS Regele MIHAI!
Majoritatea romanilor n-au stiut nici de vizita Reginei Spaniei, nici de evenimentele organizate! Nu pentru ca acestea au fost lipsite de interes, din contra, dar televiziunile nu s-au sinchisit sa mediatizeze o astfel de vizita intrucat (spun ei) nu ar fi produs "reiting"!
Eronat spun eu! Oriunde in lume unde se deplaseaza Regina Sofia, televiziunile si reprezentantii presei se ingramadesc sa-i smulga o declaratie, sau macar s-o filmeze! La noi, NU! Eu spun ca au  INTERZIS! De ce? Lesne de inteles!
Poate ca MS este persoana non-grata in Romania (nu stiu), dar celelalte capete incoronate sau mostenitori ai tronurilor tarilor lor, chiar nu inseamna nimic? Ministerul de Externe putea sa profite de prezenta atator personalitati cu "sange albastru" la noi in tara, dar NU, ... "jucatorul" (spun eu) nu a fost de acord!!!
Poate ma intrebati care este sensul acestor constatari ale mele? Pai foarte simplu!
Am vazut astazi cinci televiziuni care inca de dimineata au stat in Breaking News, in permanenta legatura cu echipele trimise pe teren, deoarece urma sa vina in Romania ... Rinat Ahmetov!!! Da, miliardarul ucrainean patron de club, a venit pentru 2 ore la Bucuresti sa-l viziteze pe nea Mircea Lucescu, care zilele acestea s-a ciocnit  cu un tramvai, in urma incidentului, antrenorul care a inventat fotbalul în România și a exportat mămăliga și ceaunul în Italia, iesind destul de sifonat!
Televiziunile au dat in clocot, au filmat o multime de avioane venite la aterizare ptr a nu pierde momentul aterizarii magnatului din Donetk!!! La plecare, astia de la Antena au filmat avionul dupa decolare, pana cand  s-a pierdut in nori!!!
Acum sa ma explic!
In orice tara normala, Regina Spaniei ar fi primita cu reverente iar Ahmetov cu indiferenta!
Noi cum nu suntem o tara normala, facem exact invers!
N-am vazut nicio diferenta intre agitatia de astazi din jurul lui Ahmetov si cea din ziua cand Monica Hormonica a mers cu politia sa-si ia copila de la Iri!!! CAN-CAN, prost gust si penibil!
Dar noi suntem urmasii comunistilor, a presedintilor si ai gastilor acestora de telectuali!
Noi nu mai credem in "povesti" cu Regi, Regine, Printi si Printese!
Noi credem in aventuri cu prostituate (centuriste sau de lux) ajunse in functii importante in conducerea statului, imbogatite peste noapte prin te miri ce metode (eu unul nu ma mir), semianalfabete fara scoala care profita de dotarile oferite de natura pentru a face bani, sau vagabonzi penali, care ajung in Parlament si in politica, pastrandu-si inca obiceiul de a se scobi in nas si a face bilute!
Astia-s "valorile" dupa care romanii se dau in vant! Astia sunt cautati de media, pentru ca doar astia le baga bani in buzunar!
SICTIR si n-am cuvinte NATIUNE de mediocritati!
Eu raman langa valorile monarhice autentice, curate, frumoase si distinse!
Nu-mi trebuie nulitatile voastre!
Lanceziti in nesimtire, parvenitism, mediocritate, vulgaritate si urat!
Va desfid public si va deplang, needucatilor!

Un comentariu:

  1. Ai perfecta dreptate! La noi sunt promovate non valorile, curvele si betivanii! Sa nu ne miram ca societatea romaneasca a "evoluat" asa!

    RăspundețiȘtergere