joi, 29 martie 2012

Divorțuri politice și nu numai....!!!

M-am gândit inițial să intitulez acest articol ”Mariaje Politice”, dar pentru că toate personajele pe care am se le enumăr aici nu sunt ”fete mari”, din contră sunt la a doua ”căsătorie”, am hotărât să analizez deocamdată motivele divorțurilor!!!???
Lista a fost deschisă de Mai Marele bănățean de prin părțile Carașului, dl Frunzăverde! Sorin pentru prieteni, sau Durul pentru dușmani!
Motivele reale pentru care a părăsit actuala putere și Partidul Democrat al cărui fondator este, nu-mi sunt clare! Nici în conferința de presă de ieri n-a lămurit prea multe! Reale mi s-au părut lacrimile despărțirii, din care am dedus că mariajul dintre dl președinte al CJ Caraș-Severin și Partidul Democrat, s-a bazat pe ”sentimente” adevărate nu conjuncturale!
Că Sorin Frunzăverde este un politician ”de rasă”, nimeni nu contestă! Că a avut un cuvânt greu în cadrul partidului din care a făcut parte, este de netăgăduit! Când Sorin Frunzăverde vorbea, Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu sau Radu Berceanu tăceau! Ca să nu spun de pițipoancele băsescului Udrea, Anastase, Sulfina sau Boagiu, care nici măcar nu se înscriau la cuvânt, făcând doar act de prezență!
Eu cred că unul din motivele reale ale debarcării prim-vicepreședintelui PD, este politica partidului și a liderului său spiritual, de promovare a acestui tip de pițipoance, pe pile, decolteuri și sutiene!!!
ATENȚIE dle Frunzăverde! Să nu vă imaginați că trecând la PNL, o să descoperiți corectitudinea și modul de promovare pe valori autentice!!! Să nu vă iluzionați așteptându-vă să găsiți pe la noi ”virginitatea” politică!
Vă înțeleg supărarea dar nu și motivule! Poate ni le veți mărturisi, dar grăbiți-vă pentru că timpul nu vă este favorabil! Pe aici pe la liberali, nu prea suntem învățați cu pumnul în gură, pentru că de aia suntem liberali! Spunem ce gândim, iar eu gândesc acum că dumneavoastră faceți această manevră doar din oportunism!
CONTRAZICEȚI-MĂ, dar vă rog, argumentat!
Al doilea personaj se numește Vîlcov Darius, primarul în funcție al Slatinei!
Președintele PDL Olt, cel care căra votanții la ultimele alegeri prezidențiale cu autobuzele primăriei, a demisionat din partidul băsist și s-a înscris în PSD, partenerul nostru de Alianță! Lucrarea este opera fostului președinte al CJ Olt, actualul deputat Valeriu Zgonea, cunoscut pentru aranjamente de culise!
Este știut că soția lui Vîlcov este dna Șandru Lavinia, o traseistă politică în adevăratul sens al cuvântului! Membră PD, președinte PIN iar actualmente membră UNPR, Lavinia se înscrie fără probleme în categoria politicienilor care nu știu ce vor, dar fac totul pentru interesul personal!!!
Știți ce-i caraghios? Soțul ei n-a învățat nimic de la absolventa Academiei de Artă Teatrală din Târgu Mureș???
Acest divorț al lui Darius de partidul care l-a consacrat, va fi urmat de divorțul de actrița Lavinia! Timpul ne va arăta asta, dar sunt convins că-mi va da dreptate! Păi nu-l văd pe Darius acceptând parteneriatul nevestei cu blonda băsistă din Pleșcoi,  o foarte apropiată a lui Gabi de la Apărare!
Și pentru că adusei vorba despre blonda lui băse, țin să vă anunț pe cei care nu știați, că deputatul Victor Socaciu a divorțat discret în urmă cu două săptămâni de numita soție teveristă Marina Almășan, o admiratoare declarată a blondei prezidențiale!
Almășanca ar fi fost surprinsă de către paparazzi, părăsind locuința unui rege asfaltangiu, deghizată și purtând o perucă...blondă!!!
Cam atât pentru moment, dar se pare că seria ”divorțurilor” ... continuă!
Se anunță la rând senatorul PDL Mihaela Popa...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu