miercuri, 30 mai 2012

Candidatii de la 5 partide pentru functia de primar, sunt rude si cunostinte ... !!!!


Nu cunosc cu exactitate localitatile unde USL nu functioneaza, iar candidatii inscrisi pentru functia de primar si consilier local sunt de pe la toate partidele!
Am trecut astazi (intamplator) prin renumita comuna ilfoveana Domnesti si m-au izbit in retina o multime de bannere, care mai de care mai colorate, prezentand candidati de la toate partidele cunoscute!
Principala competitie electorala ce se duce astazi in comuna ilfoveana, este intre:

PSD – Daniel Iovanescu  care și-a luat consilieri toți membrii familiei, adică mamă, tată, fini.
Parerea lu tanti Florica (alegatoare): ”Ce să vă zic, pe acela vechi (Pâinică - n.red. actua­lul primar, Tudor Gheorghe- ales pe liste PSD, acum mare UNPR-ist) nu l-a mai vazut nici, Doamne-iartă-mă, Necuratul pe la primărie. Acesta care tot vrea primar, Iovănescu, am auzit că vrea să ne strice tradițiile, adică să nu ne mai lase să tăiem porcii în curte de Crăciun și nici să mai ținem mortul în casă trei zile, așa cum e obiceiul. Cică așa vor ăia , cum le zice UE, uniunea aia europeană. Păi ăia trăiesc aici sau noi?”
E, și să o fi văzut pe Tanța lu Râmboacă, cand a ieșit acesta, Iovănescu, să-și facă campanie, că era să îl păruiască. Știți ce-i striga? ”Daniele, am alergat cu tine la campania ailaltă și acum te ai înhăitat cu comuniștii? Rușine să-ți fie!”
N.Red. - in vechea campanie, numitul Iovanescu a candidat pe listele PNL...!!!???

PNL – Boscu Ninel Constantin -  trecut de la PDL la PNL pe data de 28 aprilie 2012, Boscu si oamenii sai si-au pierdut functiile de consilieri locali. Boscu nu mai este viceprimar in comuna Domnesti! Toti cei ce formeaza PNL astazi sunt tradatori ai altor partide politice.

PDL - Ivanescu Valentin, persoana care nu a avut si nici nu are vreo legatura cu politica. Fostul partid de guvernare a cautat printre cetatenii comunei o persoana cu numele apropiat de-al  lui  Iovanescu, pentru a produce confuzie in randul alegatorilor.
Tot pe listele partidului basist, candidat la functia de consilier local: Buhac Elena Costina, sotia lui ... Boscu!!!

Si pentru ca confuzia sa fie mai confuza, candidatul PRM (condus in trecut de Buhac Constantin, cumnatul lui Boscu) la functia de primar, se numeste Gheorghe Marius Sergiu, acelasi nume si prenume cu candidatul UNPR  - Gheorghe Marius, fiul lui Pâinică (Tudor Gheorghe - actualul primar).

Mai este unul de la OTV, pardon DD-DIRECT, scuze PP-DD, dar nu prezinta interes, intrucat nu face parte din "famiglia" celorlalti ... CANDIDATI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu