duminică, 27 mai 2012

Primul adversar adevărat, prima umilință!!!


M-am numărat printre ”cârcotașii” care am negat mai mereu valoarea îndoielnică a adversarilor "găsiți" de INTERBOX pentru bute, motiv pentru care am fost catalogat printre altele și ... anti-român!
Mi-am invins pornirile în a le replica dur acuzatorilor, preferând să nu mai comentez nimic legat de dl PILAF din Galați!
Meciul de aseară, pardon bătaia luată aseară nu ma bucură, dar mă îndreptățește să sper că toți "patrioții" care m-au catalogat cârcotaș, să vadă (măcar acum în ceasul al 12-lea) evidențele și să nu-i mai ridice cota (îndoielnică din punctul meu de vedere) la nesfârșit, acestui domn din Pechia! GATA!
A fost făcut cetățean de onoare prin toate comunele și satele patriei, și-a luat cetățenia canadiană, și-a umplut conturile de bani, a sacrificat zeci de porci LIVE cu televiziunile după el aduse de renumitul interlop Obreja Rudel, ajunge!
Nu ne mai plictisiți tovarăși!
Țineți-vă ”vedeta” acasă și învățați-l să lase ”ciocu” mai mic!!!
Și vă mai rog ceva: nu puneți înfrângerea (rușinoasă) a băiețașului ăsta supraevaluat, pe seama faptului că Nutzi nu mai e ”ministră".... nu ține!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu