luni, 13 august 2012

Cum a fost surprins băsescu, ocolind în genunchi de trei ori o biserică...!!!

     Cunoscută şi ca „Biserica dorinţelor", Mănăstirea Hagigadar adună an de an credincioşi nu doar armeni, care vin aici cu convingerea că problemele lor se vor rezolva. Anul acesta, la cinci secole de la înfiinţarea mănăstirii, oamenii au venit şi pentru a fi binecuvântaţi de Sanctitatea Sa Karekin al II-lea, Catolicos şi Patriarh Suprem al tuturor armenilor, ajuns la Suceava încă de sâmbătă seară.
     Ineditul acestui lăcaș de cult (conform multor martori oculari) constă în faptul că de-a lungul timpului, i-au trecut pragul mulți oameni politici și nu numai! Dacă până anul trecut, prezențele constante ale Elenei Udrea, Gheorghe Flutur sau Ancăi Boagiu nu au trecut neobservate, anul acesta spre surprinderea tuturor, credincioșii l-au avut în mijlocul lor chiar pe președintele ”suspendat” Traian Băsescu ... INCOGNITO! 
     Chiar dacă oamenii l-au recunoscut, acesta a negat vehement că ar fi președintele, purtând haine femeiești (vezi foto):

     După ce a fost binecuvântat de către Sanctitatea Sa Karekin al II-lea Patriarhul tuturor armenilor, ”suspendatul” s-a descotorosit de hainele femeiești, rămânând într-o pereche de blugi ponosiți și o scurtă de ploaie care i-au fost mai utile în ocolirea de trei ori a bisericii în genunchi.
     Nu știm ce dorință și-a pus, cert este că imaginile sunt cât se poarte de grăitoare privind ”evlavia” și ”concentrarea” suspendatului asupra ... ”rugătoarei” ce se târa chiar în fața lui (vezi foto):

     Noi putem doar să bănuim ce și-a dorit suspendatul prezidențial, având în vedere statut lui actual, dar mai ales vizita oficialilor americani de astăzi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu