joi, 30 august 2012

Nuntă mare cu ... băşişti!


     În această sâmbătă are loc un “important” eveniment de partid şi de stat, mult aşteptata nuntă a mezinei cuplului Traian Băsescu – preşedinte, fost marinar şi fost şi actual securist şi Maria Băsescu – casnică şi amazoană, fostă recepţioneră şi specialistă în limbajul canin (conform propriilor mărturisiri).
     Cununia religioasă va avea loc la Catedrala Sf. SPIRIDON-  Nou, unde orice alt eveniment a fost anulat de către părintele paroh, celor care au solicitat botezuri şi cununii spunându-le să-şi caute alt lăcaş de cult, celor care au solicitat slujbe de pomenire, spunându-le răbdare, nu vă grăbiţi că nu mai aveţi pentru cine...!
Protecţia incintei şi a străzilor lăturalnice va fi asigurată de o brigadă Anti-tero a S.R.I., care va colabora cu două echipaje aeropurtate ale S.R.I. care se vor îngriji de spaţiul aerian şi cosmic!
     Administraţia Prezidenţială condusă de fostul min. de externe şi actual amant al Cristinei Şincai de la RTV (post de televiziune care are exclusivitate în transmiterea evenimentului), în colaborare cu NATO, se vor îngriji de scutul anti-rachetă pentru cuplul prezidenţial şi tinerii însurăţei (restul nu contează,  nefiind în linia de succesiune pentru fotoliul cotrocean – cândva pentru acesta s-a bătut şi BODOn-a ţinut la băutură)!
     Felicitările, masa şi dansurile se vor consuma în incinta Palatului Snagov care a fost închiriat în totalitate, câteva persoane care plătiseră déjà avansul pentru unele săli ale respectivului stabiliment fiind uşuiteefectiv, sub ameninţarea intereselor de partid şi de stat! Printre acestea şi patroana MOBEXPERT, doamna Camelia Şucu!
     Iniţial la această nuntă trebuia să cânte una dintre preferatele petrecăreţului nr. 1 al ţării, cea care i-a gâdilat urechea de foarte multe ori până-n zorii zilei cu trilurile sale unice, distinsa doamnă Cristiana Dorin de la Cireşica. Deoarece aceasta l-a refuzat amabil pe petrecăraţ mărturisindu-i că a votat DA la referendum, suspendacul a trebuit să se reorienteze repede, astfel l-a sunat pe preferatul miresei, solistul de  orice fel de muizică mai puţin cea bună, trubadurul singuratic Aurel Tămaş! Contactat de un post de treleviziune, aceasta a confirmat telefonul primit,spunând că no, acum că s-o încheiat referendumul cu bine, am acceptat pentru că-l cunosc pe domn preşedinte şi nu-i vorba de renumeraţie! Trecând peste faptul că acest cuvânt nu există în limba română, îi dorim lăutarului să încânte asistenţa cu cât mai multe melodii limbiste!
     În ce priveşte meniul nu am acordat prea multă atenţie, deoarece totul va fi digerat! Ştim sigur ce va bea socrul micdar nu vă spunem! Ghici ghicitoarea mea, băse ce va bea?
     La eveniment şi-au anunţat prezenţa multe personalităţi din mediul politic, cultural şi al spionajului, printre aceştia găsindu-i pe: MRU cu soţia de serviciu, Neamţu însoţit de maică-sa Macovei (pentru a-l proteja de eventualele genţi luate în cap de la miss Pleşcoi), Pavelescu cu capu mare la el,  Nutzi în calitate de mamă (soacră mică) adoptivă, scafandrul Onaca şi pretenul Teodor Paleologu care va sosi ghiftuit, întrucât în cursul dimineţii va participa însoţit de câţiva bloggeri liberali la parastasul de 7 ani al fostului senator PNL Alecu Paleologu!
     Cadourile vor fi diverse şi de calitate! Ne-a reţinut atenţia în mod deosebit (nu divulgăm sursa informatoare deoarece după aceea ar trebui s-o ucidem) cadoul pe care-l va face tinerilor miri celălalt TeodorBakonschi, acesta urmând să le dăruiască un Jacuzzi de ultimă generaţie, care nu produce bulbuci ci vibraţii!
     A doua zi urmează o binemeritată odihnă activă la parlament, pentru a pregăti o (E)moţi(un) E de cenzură, împotriva autorilor loviturii de stat!

PS
Multă lume se întreabă dacă mireasa EURO(parlamentar) va purta în biserică voal pe faţă! Este ştiut că acesta reprezintă neprihănirea viitoarei soţii!
Contactându-l în această problem pe conf. univ. Andrei Hrebenciuc, acesta ne-a mărturisit că teoretic ar trebui să poarte, întrucât chirurgia reparatoriea evoluat foarte mult în ultima perioadă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu