vineri, 14 septembrie 2012

Eu sunt liberal, dar sprijin un ”ungurean”!


     La congresul de lansare a noii formatiuni politico-securiste din românica, denumită pompos ”FORȚA CIVICĂ”, noul vice al formațiunii, fostul liberal ”de dreapta” Cristi Popescu a citit un discurs care-i era scris de singurul liberal ”autentic” de pe pământ, al cărui nume nu vreau să-l divulg: duca se numește!
     Cine a văzut filmul ”Discursul Regelui”, poate face o asemănare aproape identică între acesta și evenimentul SFORȚEI (păstrând totuși proporțiile), unde domnul vice Cristi, crispat și foarte emoționat rostea tremurând cuvintele scrise de mentorul său ”liberal”(?????), prezent în sală pentru a-și urmări ... elevul vorbind în noua sa funcție de la UNGURENI!
    De altfel, ”distinsul” profesor de (di)SCURSURI”ungurene” își făcea probleme despre viitorul elevului său, postând pe propria pagină de FB dilemele care-l frământă!

Iată, două dintre ele:

”Mă gândesc: oare cum vor trebui să voteze naţional-liberalii în contextul în care vor trebui să aleagă într-un colegiu între Honorius Prigoană (PNL) şi Toader Paleologu (ARD-PDL)? Sau între Mariana Campeanu (PNL) şi Cristi Popescu (ARD-FC)?

Să trebuiască să votezi un nimeni politic sau o socialistă irecuperabilă doar pentru că au fost impuşi şi promovaţi pe linie de partid? Sau să votezi nişte oameni de dreapta, cu valori naţional-liberale asumate şi demonstrate dar care nu sunt agreaţi de actuala conducere a PNL?

Complicată alegere. Sau nu?”

Profesorul ”liberal”nu a fost la vot pe 29 iulie!
Pe cine credeți că va vota la parlamentare, dacă s-ar prezenta la vot?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu