sâmbătă, 29 iunie 2013

Crin Antonescu îi răspunde lui băsescu...!

Președintele Traian Băsescu a criticat sâmbătă proiectul de revizuire a Constituției propus de majoritatea parlamentară. „E Constituția unei găști de politicieni”, a spus președintele.Reacția președintelui PNL și al Senatului României, nu a întârziat să apară!

Intervievat telefonic de către postul Digi24, aceasta i-a răspuns ”impostorului de la Cotroceni” (această afirmație îmi aparține și mi-o asum) într-un mod diplomatic și pe înțelesul tuturor!
Nu știu dacă acuzatorul ce tocmai se pregătește de ”nuntă” a înțeles ceva?

Nu e nimic nou. E aceeaşi atitudine iresponsabilă pentru un preşedinte. E aceeaşi formulă jignitoare, propagandistică. Proiectul de modificare a Constituţiei e asumat de o majoritate parlamentară de două treimi, care a rezultat din voinţa cetăţenilor români prezenţi la vot, la 9 decembrie. Această gaşcă, cum îşi permite preşedintele Băsescu să o numească, este majoritatea parlamentară din Parlamentul României, care reprezintă cetăţenii României într-o proporţie de 70%”„Declaraţiile le face într-o postură incompatibilă cu cea de preşedinte, strigătoare la cer, simbolic într-un loc de protocol al statului român, unde strânge pur şi simplu filialele din ţară ale unei grupări politice. Sigur că restul, toate partidele care există în România, toate partidele validate de electorat, majoritatea parlamentară, toate celelalte instituţii, sigur că sunt o gașcă. În ţara asta nu contează decât cei care sunt slugile preşedintelui Băsescu”, a mai spus Crin Antonescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu