duminică, 14 iulie 2013

”CraiOLGUȚA”...noua echipă fanion a Olteniei!

Venită pe cai mari alb-albaștrii la Primăria din Cetatea Băniei, după ce o întreagă campanie de alegeri  în mai anul trecut a purtat cu mândrie (am crezut până astăzi) tricoul Universității Craiova,
valorificând din plin asta în rândul maselor de suporteri ai simbolului fotbalistic al Olteniei care a fost, este și va rămână pentru totdeauna F.C. Universitatea CRAIOVA, de ceva vreme s-a apucat să-și înființeze propria echipă de fotbal, arătându-i astfel ”curu” lui Adrian Mititelul care a susținut-o poate cel mai mult în campania pentru primărie!
Și cum la fotbal trebuie să te pricepi a încropit o ”adunătură” de personalități (halal personalități), printre care îl găsim pe Pavel Badea, finul fostului edil oltean (actualmente condamnat definitiv la 3 ani cu executare) Antonie Solomon, care în calitate de consilier local la Primăria Craiovei pe vremea nașului, a devenit  culmea culmilor,  DOTORE,  împreună cu nașu la Universitatea de diplome doctorale din Chișinău! 

...dacă-l strângea Trică mai tare atunci...
    Al doilea personaj ”ilustru” este fostul pușcăriaș, fost patron al Universității, fostul Dinel Staicu actualmente Dinel Nuțu, cu care Olguța s-a întâlnit  la diferite terase din Craiova, bineînțeles cu totul întâmplător dar de mai multe ori, să discute exclusiv despre ... situația ”monumentelor de patrimoniu” de la conacul pușcăriașului, reprezentând istoria înaintașilor PSD!!!
Dinel Nuțu, fost Staicu, fost milițian, fost patron, fost pușcăriaș...
   Promitea Olguța în campanie că face un stadion de 40.000 de locuri că se va implica în revenirea Universității Craiova în prima ligă, dar câte nu a spus judoka-katatista, încât se vede că acum nu mai are niciun Dumnezeu! Mă întreb dacă a avut vreodată?
    Doamna primar, sunt lucruri la care sunteți obligată prin funcția deținută să vă pricepeți și este bine s-o faceți cât mai repede, deoarece lumea v-a votat ca edil nu ca patron de echipă de fotbal!

    Și ar mai fi bine să nu vă mai .... grija de strategiile politice ale altor partide, inclusiv ale PNL! Plângeați zilele trecute de lipsa de reacție a liderilor PNL în cazul Fenechiu, dând exemplu ”solidaritatea” socialistă a domniilor voastre din pesede, care ați sărit în trei autocare și ați fugit la Pitești să-l apărați pe Constantin Nicolescu,  până a făcut bietul om ”pre-infarct”, sau cum vă înghesuiați să-i țineți perfuziile lui Adrian Năstase la Spitalul Floreasca, după ce acesta a eșuat în tentativa de suicid!
   Sunt multe doamna primar la care nu vă pricepeți dar și mai multe la care trebuie să vă pricepeți și e vremea să învățați!
     Lăsați fotbalul dar și politica! Vă depășesc! Nu încercați să vă pricepeți la toate pentru că vă paște soarta lui Solomon și acolo unde urmează să se ducă fostul edil, nu-i bine deloc! Întrebați-l pe Dinel că vă spune! Ăsta măcar e bărbat și când a fugit din țară și-a lăsat barbă dar tot a fost prins, în schimb dumneavoastră ce puteți să vă lăsați să vă crească??? Chiar dacă vreți să fiți bărbată, nu vă crește nimic, sau, cine știe...


     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu