marți, 19 noiembrie 2013

Seara mulțumirilor!


     Îți mulțumesc Florian Moruzi pentru biletul la meciul românia - GRECIA pe care mi l-ai făcut cadou, astfel putând să văd la ”locul faptei” golul grecilor din prima repriză! (pe cel de-al doilea l-am ”prins” pe drumul spre casă la radio)!
     Îi mulțumesc postului de televiziune de știri ANTENA 3 pentru că s-au băgat și ei ca ”musca-n...” să transmită acest meci, având astfel posibilitatea să-l văd pe Mircea Badea cum se face (a câta oară) de râs!
     Îi mulțumesc postului de televiziune de știri RĂITAR TV pentru transmisia meciului din Grecia, prilej cu care am putut vedea toți libidinoșii parlamentarii pesede prezenți la meci!
  Cu această ocazie am văzut cele mai politizate posturi de televiziune cum s-au făcut de râs și de batjocură! Mai trebuia B1 să transmită pauzele meciurilor!  
     Le mulțumesc dragilor mei FC și BB care mi-au întins nervii atât de tare, încât pe stadion n-am putut să-l înjur pe Pițurcă decât ... o singură dată!
  Îi mulțumesc lui Victor Pițurcă pentru că este antrenorul reprezentativei de fotbal a acestei țări, deoarece numai așa pot și eu să văd Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia fără emoții!
   Tot la fel îi mulțumesc NAȘULUI Mircea Sandu, pentru că l-a angajat pe Pițurcă să-i conducă ”naționala”, care nu mai este de mult a României, ci doar a lui și a găștii de mafioți de la F.R.F.!
     Le mulțumesc lui Victor Ponta și Liviu Dragnea că ne-au scăpat de Mitică Dragomir și l-au adus pe frate-său Gino!
    Mulțumesc astfel tuturor celor care ne țin inconștient sau poate ”conștient” în această republică falimentară, falsă și mizeră, mândrindu-mă astfel că susțin MONARHIA și făcându-mă să mă lupt în continuare și mai înverșunat, pentru a vă demonstra ”miticilor” că sunteți mulți dar mici, mediocri, hoți, corupți și înzestrați cu niște caractere ”murdărite” de bolșevism, pe care nu vreți să vi le curățați și primeniți!
PS
Am fost la meci exclusiv pentru a flutura STEAGUL REGAL, să strig MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA și TRĂIASCĂ REGELE! Am ajuns cu o întârziere de 15 min. am văzut golul grecilor, am fluturat steagul am strigat sloganurile și am plecat acasă fericit!
JOS republica, JOS băsescu
TRĂIASCĂ REGELE!
  

Un comentariu:

  1. Îți mulțumesc că ai rezistat atâtor peripeții și pentru că ai mai avut răbdare să le pomenești. Altfel, nu știam că există. He,he he !

    RăspundețiȘtergere