joi, 13 februarie 2014

Frica de IOHANNIS ...?!

          Inițial, în cadrul conducerii PNL pentru funcția de ministru de interne a fost vehiculat numele dlui Sorin Frunzăverde, președintele CJ Caraș-Severin, fost ministru al apărării, fost vicepreședinte PDL, un politician ”pregătit”! Vineri, pe 7 februarie dimineața, spaima celor de la PSD că numirea în fruntea Ministerului Afacerilor Interne a unui fost ”băsist” a toate cunoscător în ale băsismului și ale ”culiselor”politichiei dâmbovițene, instituție care se ocupă de alegerile ce urmează să se desfășoare în luna mai și în noiembrie, le-ar încurca foarte mult planurile, să nu mai vorbim despre partidele de buzunar băsiste!
         Crin Antonescu le-a înțeles oarecum temerile și spaimele (sincer eu nu știu de ce a făcut-o) și a propus dezbaterii Biroului Politic Național o nouă propunere, în persoana dlui primar al municipiului SIBIU Klaus Werner Iohannis, propunere care a fost votată în unanimitate!  


         PSD-iștii au răsuflat ușurați și au prins a glăsui în cor că ”asta da propunere”! Ei bine, toată această bucurie socialistă n-a durat decât maximum o oră, până când în cadrul conferinței de presă, dl Crin Antonescu a anunțat noii miniștri PNL și a specificat că dl Iohannis va fi și vice-premier! Cârcotelile au revenit, temerile s-au reinstalat și astăzi la aproape o săptămână de la BPN-ul PNL, socialiștii sunt înfierbântați, nervoși, unii chiar isterizați (vezi tata socru...), la fel cum au făcut-o și când propunerea inițială pentru conducerea SNTVR a purtat numele lui Rareș Bogdan! 
         Paranoia și ”scenarita” din mințile lor bolnăvicioase gândesc deja că numirea lui Iohannis chiar dacă este una foarte ok, urmărește de fapt jocuri politice de durată, care vizează scaunul lui Ponta, după ce Crin Antonescu ar ajunge președintele României!
         Nevoia și dorința de putere i-a făcut pe urmașii iliescieni să supraliciteze cu încheierea unei noi alianțe electorale (pentru moment) - PSD, UNPR, PC, care se substituie alianței politice deja existente (USL)! De ce fac asta? PENTRU PUTERE ȘI CIOLAN, ca să nu spun că arată și foarte urât, este -cum spunea un prieten senator - ”o chinezărie” (vezi întreaga comparație AICI)! Nu le convine sub nicio formă alianța cu reprezentanții unui partid istoric, care nu doar că au în spate o istorie de aproape 140 de ani (se împlinesc la anul în luna mai), dar faptele și rezultatele se văd! Însăși formarea acestei națiuni este opera exclusiv a liberalilor și a Casei Regale, lucru cu care socialiștii nu se pot împăca prea ușor, din contră, le stă-n gât!
          Domnilor, reveniți-vă! Luați o gură de apă rece, un Distonocalm și nu vă mai autoflagelați inutil! Nu vă ia nimeni din CIOLAN, nu se intenționează asta, din contră, se dorește continuarea colaborării ăsteia păcătoase ”împotriva naturii” (politice) cum îi spun eu! De fapt liberalii nu v-au cerut nimic în plus față de ceea ce aveau! Au același nr de miniștri și o singură funcție de vice-premier!
         Dumneavoastră doriți să-l faceți și pe Daniel vice-premier, ne având justificări pentru asta, uitând de fapt că Daniel și-ai lui Voiculescu au intrat în parlament sub sigla acestei alianțe ”împotriva naturi”, nu sub sigla lor de partid de buzunar, cu care n-ar fi luat mai mult de unu maxim două mandate! Dar de ce nu-l faceți și pe dl. Pambuccian, că și el este lider al grupului minorităților care vă susțin cu voturi? Uitați repede domnilor, prea repede că milioane de oameni v-au trimis în parlament ținându-vă de braț așa ”împotriva naturii”, văzând de fapt doar PSD și PNL, anexele PC și UNPR fiind inexistente ca nu spun hilare! Uitați domnilor socialiști că doar Băsescu face aranjamente politice din două în două zile, omorându-și pe rând colaboratorii!
          Eu vă spun că nu veți reuși! Mulți au încercat să destabilizeze Partidul Național Liberal! Nu încercați și voi pentru că veți avea o soartă crudă! Românii nu mai sunt idioți și văd, analizează, cercetează și pe urmă purced la treabă! Nu mai înghit pe nemestecate tot ce le serviți dumneavoastră! Calmați-l pe micul ”Titulescu” și pe ”Che Guevara” de la Constanța, dar mai ales pe ”codoșul” bătrân de TATA SOCRU! Vă dăunează!

Apropo....!
       Victor Ponta declara cândva că inițial nu a fost de acord cu proiectul Roșia Montană, deoarece Băsescu era un susținător al acestui proiect iar ce susține Băsescu nu e ”bun”!
     Traian Băsescu a exprimat public în urmă cu câteva zile aprecierea pentru nominalizarea lui Klaus Iohannis pentru a ocupa o funcție de ministru în guvern! Mă gândesc că dl Iohannis nu mai este ”bun” doar pentru faptul că-l apreciază Băsescu? Întreb!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu