miercuri, 14 mai 2014

Alegeri Parlamentare în colegiul ”varanului” Voiculescu!

     De mai bine de un an de zile, aproape imediat după depunerea jurămintelor de învestire ale noilor, vechilor și veșnicilor parlamentari ai României, senatorul Dan Voiculescu, președintele fondator al P.C. și-a prezentat demisia din funcția de senator, pentru a-și rezolva multele problemele pe care le are cu justiția! Deci din decembrie 2012, colegiul 8 Senat este vacant!
      Pe data de 25 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European, se vor organiza alegeri pentru ocuparea posturilor de senator și deputat în toate colegiile vacante din țară! Cum imaginea lui Dan Voiculescu, declarat definitiv ca ”turnător” la fosta securitate și trimis în judecată pentru fals și uz de fals într-o afacere cu terenuri este iremediabil compromisă, strategia gândită pentru a nominaliza pe cineva care să nu aibă vreo legătură cu politica dar să reprezinte un simbol național a dat roade, ”turnătorul” reușind să-l convingă pe nimeni altul decât pe Ilie Năstase!
     Acesta a acceptat nominalizarea, dar le-a spus de la început că el nu merge în campanie și nu dă niciun ban! ”Nici-o problemă” i s-a răspuns de către Voiculescu și primarul Piedone, pe a cărui ”moșie” se vor desfășura alegerile în colegiul cu pricina, ”ne vom ocupa noi de tot”! Până aici toate bune, numai că trebuiau făcute bannerele de campanie și cum să pui alături de Ilie Năstase pe Dan Voiculescu? S-a rezolvat și această problemă, pe bannere apărând ...Victor Ponta!
     Nu știu cum ar trebui interpretată această acțiune de imagine, sau de refacere a imaginii PC și PSD? că Ilie Năstase a acceptat nominalizarea, nu mă mir, pentru că la cât de oportunist este acceptă orice îi mai aduce un plus de imagine! În urmă cu trei ani era cu Udrea, acum cu Voiculescu, ce contează, cine plătește mai bine are șanse!
     Mă întrebam totuși ce poate face el pentru locuitorii din Colegiul 8 Senat din Sectorul 4? Cu ce-i va ajuta? Îi va învăța tenis de câmp? Le va explica cum să ai mai multe neveste? Sau poate le va ține simpozioane despre acceptarea vieții alături de o cucoană care a făcut pușcărie, plină de silicoane mamare și  o ”consumatoare” excesivă de BOTOX! Le va spune oamenilor în campanie (dacă se va duce, dar nu cred) cum a făcut sex cu peste 1.000 de femei?
     Acesta este candidatul PSD-PC-UNPR, un celebru și foarte cunoscut român, care acceptă să intre în lumea mafiei politicienilor de teapa lui Dan Voiculescu, Victor Ponta și Gabriel Oprea! Un fost mare tenisman, care a mai luat odată bătaie la alegerile pentru Primăria Capitalei din 1996, când a fost învins lejer de Stan Smith alias Victor Ciorbea!
     Acesta este ”marele” Ilie Năstase, care a ajuns să fie GARANTAT de Piedone, Dan Voiculescu și Victor Ponta, de Gabriel Oprea, Viorel Hrebenciuc și Ion Iliescu, de Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie și Liviu Dragnea! RĂU AI AJUNS ILIE, RĂU DE TOT! Să fi ”binecuvântat” de un securist? URÂT!
    Despre Ruxandra Dragomir, lidera femeilor PMP-iste și ea o fostă tenismană, care este propunerea partidului băsist pentru acest colegiu, n-am a spune foarte multe! Când te garantează Nutzi Udrea, e deajuns! Baftă la bălăcăreli cu Ilie Năstase! Aveți posibilitatea acum să vă încheiați ”disputa” neterminată de la alegerile de la FRTenis! Înjurături plăcute!
    Cetățenii din colegiul 8 al sectorului 4 al Capitalei, au totuși o șansă! O șansă pe care o merită cu prisosință, o șansă pe care le-o oferă Partidul Național Liberal! O femeie care s-a născut și a crescut în sectorul 4, o femeie care și-a întemeiat o familie și a devenit mamă în sectorul 4, o femeie care toată viața a locuit și cunoaște de peste 30 de ani problemele cu care se confruntă oamenii din acest sector, vine pe data de 25 mai în fața dumneavoastră a electorilor și vă spune:
    ”Nu vă promit că o s-o duceți mai bine cum v-au mințit alții, dar vă promit că problemele dumneavoastră vor fi auzite în Senatul României! Luptându-mă pentru ca dumneavoastră să vă recâștigați demnitatea batjocorită de atâția ani de politicieni impuși de grupuri de interese, mă voi bate implicit pentru mine, pentru copii mei, pentru familia mea”!
    
     Doamna economist Cristina Pastramă, nu are nevoie să fie garantată de către nimeni! Ea însăși, prin munca și implicarea personală în rezolvarea problemelor cetățenilor, este cel mai bun garant!

Un comentariu:

  1. Din păcate, nu are nici o șansă de a câștiga. Luînd numai deficitul de notorietate este imposibil să remonteze procentele pe care le are în minus față de Năstase care va câștiga la pas. Ar fi putut avea o șansă presupunînd că PNL-ul și cu USD-ul stăteau pe la egalitate în intențiile de vot. Așa însă, nu pot decât să sper că măcar pe Ruxandra Dragomir o va bate, deși nu pot să bag mîna în foc...

    RăspundețiȘtergere