duminică, 1 iunie 2014

Sunteți mici pe lângă Crin!

    Gestul făcut de președintele PNL dl. Crin Antonescu de a renunța la șefia partidului și la posibila candidatură pentru fotoliul de la Cotroceni, a bulversat lumea politică dâmbovițeană, lăsând efectiv fără reacție  peste 80% din jurnaliștii și analiștii politici!
       Omul "necontrolabil", "neșantajabil", "incoruptibil", nu a fost înfrânt de "sistemul defect și ticăloșit" care (încă) conduce România, ci mai degrabă a fost înfrânt de sistemul neamprostiei, mojiciei, diversiunii și imposturii crase, prin care trusturi de presă și persoane de joasă speță din viața cotidiană și cea politică, au reușit să-l determine să se retragă din prim-planul politichiei!
     Toate încercările mizerabile de a-l denigra, de a-i compromite familia, până la urmă și-au atins scopul! Crin Antonescu nu a renunțat la drumul pe care pornise de frica serviciilor, a posibililor competitori sau a diversiunilor pe care aceștia le fabricau continuu! Crin Antonescu a renunțat pentru că nu mai vrea să-i fie ponegrită familia și mai mult decât atât, pentru că este POLITICIAN, nu surogat sau vreo clonă ieftină, inventată pentru interesele cuiva. Mai presus de toate acestea, demnitatea este mai presus de orice interes!
         Crin Antonescu prin gestul său a demonstrat mai ales adversarilor, că este peste ei, are coloană vertebrală și se retrage din cursa prezidențială ca învingător, nicidecum ca învins, deoarece nimeni nu-l poate obliga să rămână pentru că are avea oarece "obligații", cum nimeni nu-l poate obliga să plece pentru că ar avea oarece "dosare" păstrate întrun fișet! A plecat pentru că pur și simplu așa a hotărât el și familia lui, dar a făcut-o, repet, ca un învingător!
       Mai există un astfel de politician în istoria post '89? Nicidecum! Toți cei care s-au perindat prin politica românească din '90 încoace, nu s-au constituit în valori autentice dătătoare de speranță pentru români și interesul României în Europa și în lume! Securiști, comuniști, cântăreți, sportivi, generali făcuți la apelul bocancilor, "infiltrați", au fost și încă mai sunt în Parlament și nu-s puțini, ci întrun procent majoritar! Oameni de certă valoare însă, nu prea sunt! Pe toți aceștia, din păcate sau mai degrabă din fericire, vă anunț că "sunteți mici pe lângă Crin"!
       Retragerea lui sper să nu fie definitivă, el este încă un politician tânăr cu mare experiență! Se va intoarce cândva dar mult mai puternic, și  o va face precum marele Ion C. Brătianu, pentru a înfăptui lucruri mari pentru PNL și mai ales pentru România!
              Iar noi vom fi aici ca să-l sprijinim!

3 comentarii: