sâmbătă, 9 iulie 2011

Cum "lucreaza" clanul portocaliu, folosind tradatorii lui Oprea!

Nu este saptamana in care sa nu apara inca o stire, prin care suntem anuntati despre racolarea unor edili (din PNL, PSD sau PC), care din motive doar de ei stiute (?????), semneaza "adeziuni" cu partidul generalului - ospatar oprea! Pentru moment, nu se pot inscrie in aceasta uniune cu "tenta progresista", deoarece si-ar pierde mandatul, dar mana "sefului de popota" pot sa o sarute!
M-am tot gandit, de ce se intampla acest lucru si conchid ca toata aceasta mascarada, nu este pusa la cale de oprea, deoarece nu-l duce capul, ci mai de graba de clanul portocaliu, care a gasit in aceasta gasca de tradatori ai lui oprea (majoritatea avand probleme cu justitia), mana cu care pot lucra acoperit!
Oprea n-are ce pierde, din contra pentru serviciile aduse partidului stat, o sa aiba satisfactia intrarii in Parlament la viitoarele alegeri, sub "poala" pedeului! Important este ca el sa adune cat mai multi "prozeliti" de la partidele din opozitie!
Nu mare mi-a fost mirarea cand edilul Devei, dl Mircia Muntean, primar PNL la al patrulea mandat, a fost dat afara din partid (nu discut motivele care sunt penibile si de tot rasul) si racolat imediat de unepere! Saptamana aceasta, partidul tradatorilor, a pus mana pe inca 10 bucati primari din Dolj (6 PNL, 3 PSD si 1 PC), inclinand balanta aproape definitiv (care oricum era inclinata) in favoarea puterii!!!
Ce-i de facut? Nu stiu! Sau, pot avea o parere, pentru ca am avut ocazia sa vorbesc cu multi edili din teritoriu, care se lupta aproape singuri pentru mentinerea electoratului fidel, nemultumit din ce in ce mai mult de prestatia liderilor de la centru!
Stimati lideri USL, in timp ce va strofocati sa-l convingeti pe "neintelesul" Pambuccian sa va dea voturile, in teritoriu, multi primari dezerteaza! Nu ati inteles ca scopul clanului basescian este ca USL sa nu obtina 51% la alegeri, si au resurse de tot felul sa-si atinga scopul? Nu ati inteles ca asta este singurul lor obiectiv?
Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca raman tot ei la putere!!!
Sigur nu va fi bine pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu