duminică, 10 iulie 2011

Presedintele C.J.Hunedoara,distruge ramasitele Sarmisegetusei, la fel ca Ceausescu!

Tu,perioada de trista amintire,Ceausescu a dat  dispozitie ca la Sarmisegetusa sa se amenajeze un heliport,distrugandu-se astfel o parte a vestigiilor cetatii dacice.
Iata ca in anul 2011,la douazeci si unu de ani dupa lichidarea lui Ceasca si a sistemului represiv, se gaseste un cetatean "de buna credinta", un gospodar adevarat pe nume Molot Mircea, care ocupa (sper pentru putin de acum incolo) functia de presedinte a CJ HD, sa amenajeze langa zidurile cetatii,o parcare, fapt care a avut drept consecinta distrugerea unei parti a zidului cetatii si a altor vestigii.

Chiar daca am scapat de comunisti, nu am scapat de securisti si de metodele lor. DE CE spun asta?
Deoarece tovarasul Mircea Molot a fost un colaborator dovedit al fostei securitati, iar ce ai fost "educat" sa faci (adica sa distrugi orice), vei face toata viata. Ajuns in fruntea CJ HD cu ajutorul primarului Devei, Mircia Muntean (primar la al patrulea mandat), a uneltit cu "metodele"invatate in tinerete, reusind sa-l sape pe cel care l-a ajutat, convingandu-i pe cei din conducerea centrala a PNL sa-l elimine din partid.
In acest moment Partidul National Liberal a pierdut un primar de valoare si pastreaza un securist la conducerea  organizatiei din Hunedoara, care dupa cum se vede face mult rau partidului.
Cand o sa eliminam pe cine trebuie ??? Bucurestiul, aude cineva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu