sâmbătă, 10 septembrie 2011

Monitorizarea europarlamentarilor romani, sub masca unei asociatii "portocalii"!


Institutul European pentru Democrație Participativă - Qvorum
aceasta-i asociatia portocalie, care intocmeste statistici si grafice despre europarlamentarii romani, cu privire la indeplinirea planului "anual" si "cincinal", "fruntasii in munca si productie" si marile lor realizari pentru "afirmarea Romaniei in lume ca o natiune prospera, multilateral dezvoltata, ce tinde spre noi culmi de progres si civilizatie", sub indrumarea tov traian cel drept!
Ati auzit de Doru Frantescu? Asta este directorul respectivului institut, un MUCEA platit bine, care n-a depasit inca perioada " pampersilor" in politica, dar a fost promovat direct in categoria "mancatorilor cu lingura", alaturi de nume grele in dificila lupta de aparare a puterii orange, precum H.R.Patapievici, M Cartarescu, Andrei Plesu, G Liiceanu, si lista-i lunga!

Copilasul asta, monitorizeaza europarlamentarii nostri, facand statistici despre prezenta la sedinte sau de cate ori au vorbit (in plen bineinteles)!!! MUCEA nu catalogheaza  sau analizeaza scopul  initiativelor propuse....importanta e prezenta! Adica sa fie cat mai multi, ca asta da senzatie de "plin"!!!
Nu sunt singurul care sesizez "existenta" acestui Institut "de dormitor" al puterii portocalii! Nu de mult si Iosif Buble a scris un articol despre ei, pe care-l gasiti in site lui pesurse.ro!

 Am observat ca Joska spune despre "MUCI PE PIEPT", ca ar cere bani europarlamentarilor sa-i laude sau  sa-i plaseze intr-o pozitie mai buna in "clasament"! Eu nu cred asta! De ce sa fie in fruntea clasamentului prin spaga, doar nu au asigurate locurile in viitoarea legislatura, daca "castiga campionatul de europarlamentarism"? 
Sau MUCEAchos asta, o fi pe post de Mitica de la Liga??? Cine stie???

I-as spune tanarului NIMENI, ca cele mai bune performante in PE, sunt inregistrate de catre parlamentarii PNL, membri ai grupuli ALDE! De altfel, asta se poate verifica tinere MUC, totul este sa vrei sau sa stii unde sa cauti! Cu vointa nu cred ca stai bine, iar cu putinta...ma-ndoiesc!
 Si inca ceva: de ce doar Democratie Participativa? Democratia Neparticipativa, Indiferenta, Part-Time sau Benevola, nu pot fi monitorizate? 
Dar iti dau cam multe idei si nu stiu daca le intelegi...participativule!!!


E o vorba romanesca: S-a nascut talent si-a murit speranta!
Tu te-ai nascut obedient si-ai sa mori in anonimat!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu