marți, 13 decembrie 2011

Decât o asumare, mai bine o ... ASOMARE!


"Eu mi-am asumat informarea Comisiei că România va adera la acest acord. Dacă Parlamentul hotărăşte altceva, e problema lui", a spus Băsescu duminică după amiază într-o conferință de presă!

În numele cui ți-ai asumat-o tovarășe? Al României?
Cu cine din România ai discutat despre această asumare?
Dacă Parlamentul poate face ce vrea, de ce mai chemi partidele miercuri (mâine) la consultări? Să consultați ce?  
Eu cred că ar fi foarte bine dacă ai consulta un doctor psihiatru, sau un internist care ți-ar spune că-ți este necesară o dezalcoolizare, mai mult ca niciodată!
Mă uitam la tine "asumătorule" în timpul declarației de duminică, cum transpirai abundent! Or fi fost emoțiile? Sau șprițurile excesive?

Cum îți permiți să spui ca Parlamentul să facă ce vrea?
Faptul că Parlamentul a ajuns o nulitate pentru tine (ca de altfel majoritatea instituțiilor statului) nu mai miră pe nimeni, dar totuși, în Parlamentul ăsta mult hulit de tine sunt și slujbașii tăi fideli! Slugile tale obediente! 
Cum adică, să facă Roberta, Cotoi, Raluca și Gelu ce vor ??? Dar când au făcut ei ce-au vrut?
Cei cu tine băse nu te recunosc! 
Stimați parlamentari ai puterii, a câta oară vreți să vă lăsați umiliți de ăsta? Nu mai aveți niciun dram de demnitate? Încercați oameni buni să vă treziți, măcar în ceasul al doisprezecelea! Spre binele vostru și implicit al nostru al tuturor!

Iar tu băse, ce-ar fi să te duci și să ne lași? Nu de alta, dar deja ai luat-o rău "pe arătură" și suferim noi din cauza mersului tău ... împleticit!
Și încă ceva! Data viitoare când vrei să mai faci o asumare, încearcă mai bine o ... ASOMARE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu