luni, 6 mai 2013

PROASTA SATULUI ... Sorina MATEI!


În Românica, încă de la înființare s-a consemnat în orice cătun sau comunitate mai mică sau mai mare, un EL sau o EA, căruia/căreia i-a rămas numele de Prostu/Proasta satului...!
Acest apelativ nu s-a perimat nici măcar astăzi, când era telefoanelor super mobile și a laptopurilor tabletă sau pastilă este în creștere!
Singura diferență este că astfel de specimene (Prostu/Proasta satului...) au devenit frecventabile, deoarece în spatele prostie își pot asuma orice ”grăială”...!
În imagine aveți un astfel de specimen ”la modă”, care-și folosește gura să debiteze ceva ce ar trebui ”eliminat” prin altă parte a corpului: BĂȘISME!
Această prigorie băsistă, a mai bășit o știre BREAKINGNEWS, conform căreia Crin Antonescu a fost să ia lumină cu elicopterul de la Voroneț!
Liderul liberal a dezmințit personal această minciună ordinară, dar cam târziu, fapt care l-a supărat pe dl reporter Iosif Tușa, cunoscut și sub apelativul de scenă ... Buble!
Două lucruri nu-mi sunt clare: despre ce lumină a fost vorba (Lumina Învierii, a rămas omu fără curent, căuta luminița de la capătul tunelului....) și de ce ”băsista răspândacă” a introdus în această știre ... elicopterul! Știam că doar avioanele și unele posturi de știri au în dotare ”parașute”, mai ales cele ... prezidențiale !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu