joi, 19 decembrie 2013

Paradoxul ”ANTENA 3”!


   Postul de știri cu cea mai mare audiență din țară și chiar din Diaspora, ANTENA 3, ”titlu” dobândit exclusiv prin lupta permanentă dusă împotriva lui Traian Băsescu și a băsismului, a început de o perioadă de timp să se transforme într-un post de televiziune cu ”viziune” pesedistă!
   În munca lor asiduă de proslăvire a marilor realizări ale premierului Victoria Ponta și a propășirii poporului pesedist pe cele mai înalte culmi de civilizație și progres (asistență și ajutoare sociale pentru cât mai multă prostime -proletariatul- și impozitarea la sânge a liberilor investitori -burghezimea), au schimbat puțin (mai mult) macazul în ce-i privește pe reprezentanții PNL și a președintelui acestui partid, dl Crin ANTONESCU, aceștia devenind tot mai frecvent ținte ale criticilor vedetelor postului de televiziune al mogulului securist condamnat Voiculescu Dan!
   Spun puțin mai mult și nu în totalitate, deoarece mai sunt doi băieți pe acolo (Radu Tudor și Răzvan Dumitrescu) care încă-l invită și intervievează pe președintele PNL în studiourile care se pesedizează din ce în ce mai mult!

- Radu Tudor - 

- Răzvan Dumitrescu -

     Acestei ”munci” asidue de proslăvire a unora în detrimentul altora, li se alătură reporterii de teren care-i pândesc pe aleșii neamului, prin Parlament, prin Guvern, pe la Cotroceni, pe șoselele patriei (inclusiv pe cele de centură), pe la cabinetele din teritoriu, la restaurante și supermarketuri, ba chiar la intrarea și ieșirea din propriile case!
    ”Virtuoșii” de la ANTENA 3, colaborează pe teren cu vechiul și mereu noul Iosif Buble, soțul soției sale dată afară din PNL, care deși lucrează la Antena 3, el este de fapt purtătorul de cuvânt și fabricantul de știri anti-PNL și Antonescu al PNȚCD aripa Pavelescu, formațiune politică născută în faliment, declarată susținătoare a băsismului, la care a aderat (după ce-a primit un șut în fund de la PNL) soția ”reporterului”, doamna Tușa Diana!
   Când în studiourile ANTENEI se dezbate subiectul Antonescu sau PNL, de pe ”teren” intervine mai mereu cu informații ”PROAS(pe)TE”  despre liberali și șeful lor, dl. Tușa-Buble!
    Cineva s-ar întreba de ce? Păi este simplu: lupta electorală de la anul stă să-nceapă și șeful soției, ”ăla mic cu capu mare”, sponsorul ”MUIsEscu” și guru MRU, vor intra-n campanie electorală!
    Primii doi pentru europarlamentare și Unguent pentru Cotroceni!
    Alții s-ar întreba de ce-l mai ține Antena dacă s-a dat cu dușmanii? Simplu! Ăia pentru care ”muncește” Joska sunt în marja de eroare, nu prezintă un pericol evident nici măcar pentru partidul de casă al mogulului PC, darăminte pentru noii ”protejați”, cei de la PSD. El trebuie să-și facă treaba ”murdară”, ”mocirloasă” și ”denigratoare” împotriva liberalilor și și-o face bine. De ce l-ar da afară din partid ... pardon din trust? Este util, chiar dacă joacă la mai multe capete.
    Fanii și susținătorii acestora ne înfierează pe noi cei care susținem PNL-ul și avem afinități pro-monarhiste, că suntem niște luzări și mincinoși deoarece un monarhist nu va vota niciodată un președinte, uitând că ei l-au votat cândva pe Emil Constantinescu, pe BĂSESCU și de nevoie pe Geoană!
Mă întreb ce vor face în noiembrie la anul anti-criniștii, adevărații monarhiști care s-au aciuat la FOSA Septică a lui MRU și în partidul impostorului Pevelescu? Își vor vota șeful?
   ANTENA 3 ce spune?
   Dar Iosif Buble?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu