miercuri, 18 decembrie 2013

Sabotarea ”premeditată” a lui Rareș Bogdan!

PNL a propus un ”interimar” la SRTV (Societatea de Radio și Televiziune), în persoana lui Rareș Bogdan (http://www.raresbogdan.ro/)!
Când a fost cu ”votu” în plenul Parlamentului, cei de la PSD s-au cerut la ”baie” și au părăsit sala de plen, ne-mai-întorcându-se! O fi fost ”constipația mare”, nimeni nu cred că știe, nici măcar ei?!
Eu mă gândesc că de fapt situația a fost una premeditată din partea PSD și se prezintă cam așa:
1. Rareș Bogdan este un jurnalist din Cluj Napoca, cu declarate și mărturisite opțiuni liberale!
El a și fost propus de către organizația Cluj pentru un loc de deputat la alegerile din 2012!
2. Rareș Bogdan este un jurnalist foarte valoros și cunoscut în mediul politic, inclusiv, sau mai ales de politicienii din Cluj Napoca! DUETUL pesedist Rus-Dâncu, care nu doar în Cluj ci și la nivel național au un cuvânt greu de spus în cadrul partidului iliescian, au avut tangențe sub diferite forme cu jurnalistul de la Realitatea! Rareș Bogdan îi cunoaște și știe mai multe decât știu alți jurnaliști despre cei doi ”grei” autohtoni ai PSD, fie că-i de bine, fie că-i de ”mai puțin bine”, ca să nu spun de rău!
3. Rareș Bogdan a făcut parte din ”echipa” de jurnaliști privilegiați, care pe banii companiei Gold Corporation a vizitat Noua Zeelandă să vadă cum se exploatează aurul, ocazie cu care a aflat multe despre o astfel de exploatare, despre ”exploatator” dar mai ales despre ”angajator” (în cazul nostru statul român)!
3. Rareș Bogdan este un susținător declarat al președintelui PNL Crin Antonescu, care la anul candidează la funcția de președinte al României!
4. Rareș Bogdan este cel care a făcut publice numele celor care au complotat ”nocturn” în biroul lui Zgonea și au modificat ”pe la spate” unele prevederi ale Codului Penal ce urmau să fie votate a doua zi! AICI - dezvăluirile lui Rareș Bogdan



5. Rareș Bogdan nu putea fi acceptat în fruntea SRTV, televiziunea națională, întrun an electoral de o asemenea importanță majoră pentru viitorul întregului spectru politic românesc, deoarece, conform afirmațiilor unor lideri pesede (Dragnea, Tata SOCRU, Hrebenciuc, Mitrea, Rus, Dâncu, Oprișan, Gabriel Oprea sau Nicușor Constantinescu) cu atribuțiuni exclusive în ”jocuri de culise”, n-ar fi acceptat ca un astfel de personaj specializat în ”Jocuri de Putere” să li se opună, tocmai dintr-o funcție atât de importantă!

Cum spuneam în urmă cu câteva zile, treaba începe să miroase urât (ca să nu spun că PUTE) și pe mai marii PSD nu-i deranjează! 
Mă aștept (cât de curând...)să intrăm în rândul țărilor cu adevărat ”civilizate”și să văd ”bătaie” fizică în Parlament și sincer n-am să mă mir!!!

Un comentariu:

  1. Cel mai curat, e omul perfect. Sa inceapa cu dezvaluiri despre falimentarea UPSOM...

    RăspundețiȘtergere