marți, 28 ianuarie 2014

Speranța Marin CONDESCU!


      Știrea conform căreia fostul manager general al echipei Pandurii Tg. Jiu, dl Marin CONDESCU va veni să salveze UNIVERSITATEA CRAIOVA a șocat!
      Mulți au crezut că este o glumă (printre aceștia numărându-mă și eu), sau în cel mai rău caz o nouă manipulare din partea acelor ”mulți” care-și doresc cu ură și-și cheltuiesc  energiile și chiar banii, pentru ca un club de prestigiu al fotbalului românesc să dispară, numai și numai pentru faptul că au vendete personale cu actualul patron al echipei! Dar aici nu este vorba de Adrian Mititelu, nici măcar de Marin Condescu, ci este vorba despre SALVAREA UNIVERSITĂȚII CRAIOVA!
       Adrian Mititelu a fost și încă mai este pătimaș, poate prea pătimaș, iar cu dragostea lui ”nebună” pentru ȘTIINȚA a sufocat-o, aducând-o iată într-o situație disperată! Situația aceasta aproape fără ieșire i se datorează în mare parte, dar nu trebuie pus la ”stâlpul infamiei”! Trebuie doar să înțeleagă că în acest moment critic, ”mâna” de ajutor pe care i-a întins-o dl. Condescu este precum ”mana” cerească dăruită de Dumnezeu poporul ales, care a rătăcit 40 de ani prin pustiu în căutarea Pământului Făgăduinței!
      În acest moment, dl Condescu poate fi considerat trimisul sorții, nu doar pentru a redresa o echipă de fotbal, ci pentru a reface onoarea UNUI BRAND al fotbalului românesc!
       Aseară, într-o atmosferă distinsă, caldă și prietenească, peste 50 de suporteri ai Universității Craiova (unii dintre ei însoțiți de soții și copii, curioși cumva să-l vadă pe ”salvatorul” Craiovei), am avut onoarea și privilegiul de a dialoga aproape 2 ore și jumătate cu noul manager general al Universității Craiova! Cu răbdare și permanent cu zâmbetul pe buze, dl Condescu ne-a explicat cu lux de amănunte în ce va consta noul proiect și cum se va materializa!
Amănuntele în mare le cunoaște aproape toată lumea interesată:
1. constituirea unei noi societăți care să preia activitatea sportivă (participațiunile în procente, vor fi împărțite între Adrian Mititelu, suporteri și noii sponsori, în procente egale de 33%), cu scopul de a încheia acest campionat și a participa la play-on, cu intenția vădită de a obține promovarea în prima ligă;
2. efectuarea pregătirii de iarnă în condiții cât mai bune se va face în țară, în acest sens propunându-se și primind oferte din trei locații: Herculane, Căciulata și Cisnădie, urmând ca până vineri să se hotărască unde se va antrena echipa;
3. meciurile de acasă din acest campionat, se vor desfășura într-una din următoarele locații:
    a. Craiova - stadionul ”Ion Oblemenco” sau ”Extensiv” - în funcție de discuțiile care vor avea loc în zilele următoare cu conducerea primăriei și cu frații Mihăilescu;
    b. Dr. Tn. Severin - stadionul ”Drobeta” - doar dacă se renegociază vechiul contract de închiriere cu primăria;
    c. Sibiu - stadionul ”Municipal”;
    d. Cisnădie.
În cazul ultimelor două locații s-au purtat discuții preliminare, iar semnalele sunt pozitive, deoarece primarii nu sunt ”PSD-iști”!
4. Transferarea unui nr de jucători cu experiență, care să acopere lipsurile înregistrate pe anumite posturi în turul de campionat - acoperirea unor posturi lăsate libere de plecările lui Michael Baird și  Stephan Acka;
5. Atragerea de sponsori pentru echipă, nu persoane juridice ci persoane fizice - primul cooptat este Adrian Ilie.
     Părerea unanimă de aseară a fost că, în sfârșit la Craiova a venit cineva (pe care-l recomandă rezultatele obținute la Panduri Tg. Jiu) care nu numai că dorește să ajute și să se implice, ci a reaprins scânteia speranței majorității suporterilor din România (câteva sute de mii), că a venit în sfârșit vremea SĂ NE RIDICĂM și SĂ FIM DIN NOU CE AM FOST CÂNDVA, spaima Bucureștiului și a Europei :
                                                   F. C. UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Bine ați venit domnule Marin CONDESCU și NOROC BUN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu