marți, 12 martie 2013

Luzării ”MESEI VERZI”!

Astăzi președintele demis de către poporul român dar impus nouă de câțiva lideri europeni, a avut tupeul și nerușinarea de a încerca să facă un pact cu aleșii neamului, deplasându-se în Parlament pentru a ”cuvânta” în public!
Personal, am avut grijă să nu-i fie vizita plină de reușită și atât la sosire cât și la plecare, i-am strigat sloganuri mobilizatoare și l-am ”ovaționat”(dovada o găsiți aici)!
Marea majoritate a parlamentarilor USL au hotărât să nu participe la lucrările acestei Plenare BĂSISTE!
Printre marii absenți s-a numărat și președintele Senatului și al PNL, dl. Crin Antonescu!
Destui jurnaliști mai bine sau mai puțin plătiți, dedicați sau obedienți trustului sau angajatorului, urmând linia impusă de către șefi, au catalogat în fel și chip această absență, dl. Antonescu explicând destul de limpede și corect, că absența dânsului se datorează exclusiv faptului că nu-l poate credita din punct de vedere moral pe băsescu în funcția de președinte, chiar dacă CCR a validat repunerea lui în funcție!
Ceea ce însă le-a scăpat multora, este modul în care cu câteva zile în urmă, băsescu l-a tratat pe Crin Antonescu la simpozionul dedicat modificării Constituției, găzduit de către Academia Română!
Acolo, după ce și-a ținut speach-ul, băsescu a ascultat punctul de vedere al președintelui Academiei, dl. prof. Ionel Haiduc și imediat i-a șoptit ceva la ureche distinsului academician, părăsit val-vârtej lucrările!
Poate că era grăbit, poate avea vreo ”urgență”, poate soția i-a trimis un SMS că i-au inundat vecinii, sau poate finuțul cu sânge ”albastru” de metil fabricat în eprubetă, a tras vreun pârț ”fierbinte”... nu știu!
Știu însă că în programul simpozionului, urma la cuvânt...(CINE?) Crin Antonescu! Asta așa ca fapt divers și ca o pură coincidență!
Personal cred că gestul de frondă al lui Crin Antonescu de astăzi, reprezintă și plătirea poliței de la Academia Română, mai ales că la anul sunt alegeri prezidențiale!
Băsescu a vorbit astăzi în Parlament! A vorbit unei săli mai mult decât goale, deoarece parlamentarii opoziției sunt doar o treime din numărul total al acestora!
Băsescu pe timpul suspendării din vară spunea că nu vrea să se întoarcă la Cotroceni la masa verde, dar până la urmă așa s-a întâmplat!
Parlamentarii de astăzi ai opoziției, și-au dorit să intre în Parlament la masa verde și până la urmă, așa s-a întâmplat!
Astăzi băsescu le-a vorbit doar celor care au dobândit portofoliul de parlamentar la masa verde!
Adică au vorbit între ei, LUZĂRII!

Un comentariu: