joi, 18 aprilie 2013

Campania de denigrare a senatorului Corneliu DOBRIȚOIU poartă numele de cod: ”Șeful MAFIEI personale ...Gabi Oprea (RE-RE-REEVALUAT)”!


Urmăresc cu interes campania furibundă de denigrare a dlui senator Corneliu Dobrițoiu, de către posturile tv afiliate lui Ponta Victor și traian băsescu, vorbind aici de RTV și B1TV!
Pentru cine nu a înțeles până acum care este scopul acestei campanii murdare și foarte urât mirositoare, vă anunț că în spatele ei se găsește nimeni altul decât fostul ofițer-ospătar, ajuns cu sprijinul lui Adrian Năstase prefect al Capitalei, cu sprijinul lui ion iliescu general, iar cu sprijinul lui băsescu ministru al apărării!
Da ați ghicit, este vorba despre nașul băiatului lui Ponta, actualul viceprim-ministru și ”coordonator” al activităților MApN și MAI, tovarășul Gabriel Oprea!
De ce face acest ”infractor” astfel de măgării este simplu de dedus!
Dl. Dobrițoiu este cel care a dezvăluit presei avansarile în grad ”la apelul bocancilor” a unui număr semnificativ de politicieni, ziariști și oameni de afaceri, apropiați lui băsescu și prieteni cu găbiță!
Dl. Dobrițoiu a dezvăluit presei în urma auditului efectuat de către Corpul de Control al ministrului apărării, că majoritatea pensiilor militare au suferit modificări (prin adăugire sau diminuare) care nu au la bază calcule și decizii legale, ci doar interese obscure!
Dl. Dobrițoiu a fost cel care a informat că noile state de încadrare stabilite de la sine putere de către oprea, au bulversat toată munca depusă din 2003 până astăzi, în ce privește alinierea structurilor componente ale Armatei Române cu celelalte structuri NATO!
Acestea sunt motivele pentru care în fiecare zi de cca o săptămână, îi vedem pe dl col.(r) Robert Limbălungă Turcescu (vezi foto 1) labeunu și pe isterica de Sorina lu Matei la RTV (vezi foto 2), cum înfierează cu mânie proletară ”abuzurile făcute de către fostul ministru al apărării Corneliu Dobrițoiu” (nesimțiților, este vorba de dl. Corneliu Dobrițoiu, dar voi care n-ați făcut armata și nici măcar școala bunului simț, nu aveți de unde ști asta)...!
foto 1 - dl col LIMBĂLUNGĂ
foto 2 - isterica pe vremea când știa care-i poziția ei...

Domnule general maior (r) Corneliu DOBRIȚOIU, vă sugerez să nu uitați o veche vorbă românească:
”Nu mor caii când vor câinii”!
Și cum spunea regretatul Nichita Stănescu: ”... și-n fond Mihai Viteazul a intrat în cetatea Albei-Iulii da-ncălare pe un cal, nu da-ncălare pe un câine”!

Un comentariu:

  1. http://gorepirgu.wordpress.com/2013/04/19/interesul-carcotasului-ce-rusine/

    raspuns cam lung si poate cam vehement... regrete sincere in ce priveste tregedia legata de alt articol, cel sters. totisi carcoteala si interesele isi au rostul lor!

    RăspundețiȘtergere