marți, 9 aprilie 2013

Se împlinește un an de la decapitarea ”clanului” Moisescu-Chiliman-DCP!

Pentru cei care au uitat, astăzi se împlinește un an de când dihonia a intrat și-n rândurile noastre ale comentatorilor de pe FB, deoarece conducerea PNL a suspendat din funcții trei lideri!
Atunci a început fractura între cei care am rămas alături de partid și cei care continuă și astăzi să-l înjure!
Atunci ne-am prins că unii dintre noi mergeau pe alte drumuri lăturalnice, dar înțesate cu mese, petreceri și favoruri!
Pentru că nu am vrut să le susținem ”sponsorii”, au demarat campania de denigrare și de atacuri la persoană!
Consider că nu au reușit și astăzi se află în postura sigură de loaze și lătrăi, la comanda unui Dan Cristian Popescu ajuns mare lider alături de Răzvan Mihai UNGUENT, sau a unui Andrei Chiliman ajuns umbra unei triste figuri numită Vlad Moisescu!

Ce s-a întâmplat în urmă cu un an, rezum în continuare:

”9 aprilie 2012 - Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat luni cu majoritate de voturi înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.
Aceleasi surse sustin ca scandalul a pornit de la candidaturile PNL pe sectoare. Andrei Chiliman impreuna cu Vlad Moisescu l-au propus drept candidat al USL la sectorul 2 pe Cristian Popescu.

De partea cealalta, Crin Antonescu l-a sustinut puternic pe Rares Manescu pentru a candida din partea USL la sectorul 6. In urma negocierilor cu PSD, Antonescu a reusit sa-l impuna pe Rares Manescu drept candidat USL la sectorul 6. Potrivit protocolului USL, candidatii pe sectoare trebuie sa fie impartiti in mod egal. Prin impunerea lui Rares Manescu drept candidat la sectorul 6, liberalii au renuntat la propunerea lui Cristian Popescu drept candidat la sectorul 2, acesta iesind din carti.

Acest fapt ar fi provocat de fapt conflictul intre Chiliman si Antonescu, intre cei doi existand tensiuni mai vechi. S
ursele citate sustin ca Andrei Chiliman si Vlad Moiesescu au sustinut puternic candidatura presedintelui organizatiei sector 2, Cristian Popescu, care a si demarat campania comandand afise deja cu el in calitate de candidat USL. In afise apare si Calin Popescu Tariceanu. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu