duminică, 21 aprilie 2013

Susțin România Liberală că-mi plac ”blatiștii”!


Ne spune unul dintre vechii colaboratori ai lui Andrei Chiliman, Bogdan Olteanu și Vlad Moisescu, care pe vremea lui Tăriceanu ”trăia” bine, chiar foarte bine:

”Susţin ROMÂNIA LIBERALĂ  pentru că:
Textul integral îl citiți aici
> militează pentru reducerea fiscalităţii şi limitarea intervenţionalismului statului în economie; (n.r.- a se vedea perioada Tăriceanu)
> susţine adevărata descentralizare economică, în sensul că zonele care cotizează cel mai mult la buget să se bucure de cele mai mari finanţări. Banii să se întoarcă la investitori; (n.r.-...tot ca pe vremea lui Tăriceanu)
> cere clasei politice un contract menagerial cu societatea; (n.r. - aduceți-vă aminte de contractele lui Tăriceanu cu societatea civilă, care-au fost atât de multe, încât nu-mi aduc aminte de niciunul)
...
> promovează votul preferenţial pe liste, nu cel impus de partide; (n.r. păi până la Tăriceanu se vota pe liste, de la Tăriceanu a apărut votul uninominal ...)
> condamnă mitocănia, clientelismul şi prostul gust (n.r. așa este: clienteleismul a apărut după ce Bogdan Olteanu a fost numit la conducerea Camerei Deputaților și ulterior la BNR, până atunci a fost inexistent; clientelismul a apărut după ce Vlad Moisescu a fost exclus din conducerea partidului, până atunci totul era pe față și transparent)
...
Mai mult am încredere în acest proiect pentru că este opusul politicii falimentare a lui George Crin Laurențiu Antonescu (n.r. - păi până acum văd că politica ”falimentară” a lui Crin Antonescu a condus partidul la rezultate în alegeri neatinse de la Brătianu încoace, atât ca nr. de parlamentari cât și al aleșilor locali).
 Printre susţinători sunt liberali autentici ca Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Bogdan Duca, Radu Portocală, Călin Popescu-Tăriceanu, Lilick Auftakt ...
*lista asta de liberali autentici nu vreau s-o comentez, întrucât nu știu care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească un liberal autentic? Iar în ce privește statutul de liberal al dlui. Tăriceanu, nu poate fi pus la îndoială liberalismul de care dă dovadă!
În cei privește pe ceilalți, n-am ce comenta!
Aș mai adăuga cu voia dv. în lista ”autenticilor” cîțiva: Josho Adrian Cârlea, Epistole pentru Zeus, Sifilica Blenorel, Kaitar Istvan Janos, Claudiu Crăciun și Cristian Duicu!
Apropo de ultimul din listă ați auzit?
Nu pierdeți apariția acestei noi găști, deoarece susținătorul acestei găști vă invită la lansarea de mâine, de unde ”...Garantez că nu plecaţi cu mâna goală.”!  Nu vă gândiți la gustări și pachețele, pentru că aici e vorba de ideologii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu