duminică, 12 mai 2013

Nu i-a tremurat mâna pe pahar, nici nu l-a lovit pe copil cu pumnu-n față sau în plex!


Băsescu, citat la CNCD să-şi explice afirmaţia despre urmaşii cu dizabilităţi ai familiei regale: "Dacă iese vreunul cu dizabilităţi, ce te faci? Rămâi cu el şef de stat?" - așa suna un articol al cotidianului Gândul din 27.09.2011


M-am uitat ieri stupefiat la imaginile care-l arătau pe acest ”nimeni” cu un pahar de  bere în mână, încercând să dea noroc cu mesenii, dar din cauza tremurului incontrolabil al mâinii, berea sărea afară din pahar ...!!!

Aceiași mână care cu mult sarcasm saluta militărește în timp ce gurița-i ”catifelată” ne ura: SĂ TRĂIȚI BINE”!


Aceiași mână buclucașă care nu l-a ascultat și după câteva bazine înotate la vila DANTE, l-a rănit la ureche cu capătul bețișorului ...FĂRĂ VATĂ! - n.r. bețișorul a avut vată dar mâna asta neascultătoare a tremurat așa de tare, încât a sărit vata de pe băț!

Și în fine, aceeași mână buclucașă care i-a jucat feste la Ploiești și-n loc să-l lovească pe copil cu pumnul în față sau în plex, la ”răzuit” cu un dos de palmă, pentru că ”poate i-a vorbit urât femeii, sau a înjurat-o”! - AȘA A STABILIT INSTANȚA!

Ei bine dragi români iubitori de astfel de specimene care vorbesc când trebuie să tacă și se-mbată când trebuie să se odihnească!
Unii dintre dv. (un procent majoritar cândva), ne-ați pricopsit cu acest nevertebrat alcoolic, căruia-i tremură mâna în asemenea hal încât îi sare berea din pahar (urmăriți filmulețul)! Era ”fierbinte” berea
O să spuneți că era emoționat sau că era berea prea rece și-l ”frigea” la mână!!!
Sau o să spuneți că-i un fals de care o să ne convingem deseară labeunu, când unul dintre pupătorii dosului prezidențial, numitul tuciurescu eurovision, îl va avea invitat pe binecunoscutul specialist în cascadorii Zombi Chech, care ne va dovedi că este un ... TRUCAJ Ordinar ... chestia cu pixelul albastru!
Și uite așa, bietul Dinu Patriciu se mai alege cu un proces de calomnie!

Un comentariu: