vineri, 13 decembrie 2013

Șmenarii din UNPR via PSD!


   Nu este nicio noutate faptul că sunt câțiva parlamentari de ”marcă” în partea ROȘILOR, care în toată viața lor de politicieni s-au ocupat exclusiv cu învârteli, mișmașuri, jocuri de culise și ”șmenuri”.
  Vă dau câteva nume: Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea, Ilie Sârbu, Liviu Dragnea, Marian Oprișan ori Nicușor Constantinescu!
   Despre guzganul rozaliu nu mai pot fi adăugate prea multe, este un ”combinator” versat și de mare clasă!
   Despre ”generalul POLONICAR” care a distrus sistemul național de apărare prin combinațiile și mutările făcute la nivelul conducerii diferitelor structuri ale Armatei, se cunosc destule, dar nu atât cât să fie definitiv discreditat în ochii opiniei publice! ”Finul” Ponta are grijă să-l folosească pe acest ”învârtitor” de oameni și structuri, exclusiv pentru interesul PSD!
  Tata socru e tata socru, cândva prieten de discuții ”private” cu băsescu, când s-a realizat monstruoasa coaliție de guvernare PDL-PSD! 
  Livache de la Teleorman, Marian Oprișan și Nicușor Constantinescu, marii baroni locali specializați în șifonarea banilor publici și a ”promovării” în funcții la nivel central a pupilelor și oamenilor de casă, se știu destule, încât orice am adăuga în dreptul ”performanțelor” pe linie de MANGLEALĂ și ȘMENURI cu banii publici, nu-i poate discredita mai mult decât sunt în acest moment!

  Astăzi mi-am dat seama că jocurile lor murdare sunt deja pe față! L-am văzut pe Nicolicea vorbind emfatic despre ”glorioasa” vizită făcută la Ambasada SUA, unde (culmea) nu a participat niciun liberal membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților! De fapt adunătura asta de escroci au pus la cale și modificările din Codul Penal! Puteți citi aici mărturia unui cunoscut jurnalist, referitoare la ”cina cea de taină” din biroul lui Zgonea, pe tema modificării Codului Penal!

   Acești indivizi care-l ”controlează” cum și când vor pe marioneta din fruntea Camerei Deputaților, tovarășul Zgonea - la bază lăcătuș mecanic, și-au reunit de ceva vreme eforturile în racolarea cât mai multor parlamentari de la OTV, pentru încropirea unei noi majorități, astfel putând să-i dea afară de la guvernare pe liberali!
Asta ar însemna ruperea USL și din punctul meu de vedere îngroparea politică a partidului inventat de Ion Iliescu!
Doamne ajută!

5 comentarii:

  1. Pe dl TB ati uitat sa-l nominalizati.Este seful mafiotilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasile Băescu - Șmenarii din UNPR via PSD! http://elenatomaxxl.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Citeste si judeca si tu.O sa intelegi-daca mai era nevoie- cine sunt oamenii care conduc TARA

    RăspundețiȘtergere
  4. d-le V.B.ATI EXPUSun material bun,competent chiar eu l-am citit chiar dar pt poporul facebok nu are relevanta...nu observati ca opozitia care zice-se ne repirez
    inta se ciondane de luni si luni de zile si nu coaguleaza nimic? de cand i-a lasat
    basaescu liberi se incaiera mai discret mai la vedere si se disipeaza zi de zi..(Oare noi ceilalti nu avem dreptul sa zicem nimic?)eu cred in zicala ...cand 2 se cearta....de aceea propun:un candidat unic pt Presedintie:L.C.Kovesi:
    ;pt Prim Ministru:T.Basescu ;Min de Externe:M.R.Ungureanu;....etc de ce OPOZITIA SE CRAMPONEAZA de atata vreme?...se va acoperi de ridicol,si va pierde si cat mai are in sondaje..matale...ce zici????/ g.tatucci@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere