joi, 11 august 2011

BRAVO ROMANI! Ati fost invinsi!

Pai haideti sa o luam in ordine!
Ianuarie 2009! - Emil Boc blocheaza toate posturile din sistemul bugetar si interzice cumulul pensiei cu salariul! 
Aprilie 2009! Se ingheata salariile din sistemul bugetar, se anuleaza sporuri si prime de vacanta!
Mai 2010! Presedintele prim ministru, ministru de externe, interne si sef al DNA, anunta ca salariile vor fi taiate cu 25% si pensiile cu 15%! Peste doua luni anuntul se pune in practica!
Reactia poporului roman = grupuri si grupulete, aduse de catre liderii sindicali corupti, sau de lideri ale partidelor de opozitie, mimeaza nemultumirea la cateva mitinguri, acompaniati de muzica DANSULUI PINGUINULUI, cu ochii bulbucati pe ceasuri, sa nu cumva piarda trenul sau rata cu care au venit la Bucuresti! De ce? Nu stiu draga poporule! Poate stiti voi, cei care strigati ca muriti de foame, ca aveti frigiderul gol, dar fugiti repede la drogherie sa va luati baterii pentru telecomanda televizorului, sa nu ramaneti in urma cu serialele de manele sau cu ultimele peripetii ale lui Dan Diaconescu, plimbat ostentativ pe la DNA, intr-o intelegere secreta cu Basescu!
Reactia puterii = E BINEEEEEE! V-am spus ca nu misca nimeni (zise baselu dand peste gat inca un pahar de uischi)...toti sunt la mana mea!
Ianuarie 2011! Guvernul mareste (doar pe hartie) cu 15% salariile, reprezentand de fapt o parte din taierile de anul trecut! " Daca economia intra in revigorare doua trimestre la rand, sunt sanse mari ca pana la sfarsitul anului sa acordam diferenta pana la 25%", spuse purtatorul de cuvant al presedintiei, Emil BOC!
Reactia poporului roman = vedeti ba ca n-au mintit? 
August 2011! Pentru linistea de care a beneficiat din partea romanilor, care nu i-au deranjat cu proteste, au fost cuminti si ascultatori, PUTEREA-si recompenseaza poporul:
 MAI LUATI PANA IN 2014 O INGHETARE A PENSIILOR SI SALARIILOR, O ANULARE A PRIMELOR DE TOT FELUL SI NICIO ANGAJARE IN SISTEMUL BUGETAR!
Investitiile trebuie sa continue si cum din banii europeni nu putem sa furam, trebuie sa-i folosim p-astia de la voi! NUUUUU..., nu cei din pensii si salarii....ati inteles gresit! Aia din impozite si taxe!
Sa ne fie de bine!
Dormi linistit popor roman! Puterea (NE) lucreaza (pe fata)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu